Aktuellt

Är det fredag snart?

Ni vet när det är något spännande som väntar. När man är pirrig i magen och inte kan få avklarat måndagen fort nog. När man bara vill ta ett skutt till fredag. Jag är där…

För på fredag händer det spännande grejer. Jag ska åka till Båstad. Med fyra andra tjejer som jag liksom inte umgås med, men som jag har träffat i löparsammanhang. I alla fall några av dem. Men alla gillar att springa, och det är det vi ska göra.

Jag vet att några av dem är riktiga ultrafolk. Sånna som springer fler mil än jag dricker cappuccino varje dag. Jag vet inte hur mycket eller hur jobbigt det kommer att bli. Jag vet egentligen inte mer än att det är ”bra att ta med inneskor för att inte frysa”. Därför kommer jag gardera med inneskor, fleecar, raggsockar, och tjocka mjukisbyxor. Jag tänker mig att det blir mycket mjukisliv. Och god mat. Fast ingen cappuccino. Får nog ta mig mig en liter ikaffe att värma om jag fryser.

Ja ni hör. Det kommer bli grymt. Jag är sjukt taggad. Och ödmjukt tacksam att jag ens blev inbjuden. Till helgen kommer jag att spamma er med coola bilder från ett höstigt Båstad. Tills dess får ni hålla tillgodo med min spännande vardag. Eller nått.

Vad väntar i din vecka?

0

4 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  25 september, 2018 kl 13:27

  Ser fram emot bildspam! Här väntar inget lika spännande.

  0
  • Svara
   Anna
   26 september, 2018 kl 07:32

   Bildspam ska du få! Och det dyker säkert upp något spännande till din helg också 👍

   0
 • Svara
  Ingmarie
  27 september, 2018 kl 00:12

  Åh vad spännande! Själv jobbar jag. Och tränar. Och ska på spännande kurs! Och ska få hit en kissekatt som ska bo hos oss i över en vecka! Gissa om det ska mysas!!!!???

  0
  • Svara
   Anna
   27 september, 2018 kl 18:07

   Men ååå, vad mysigt! Det kommer bli en kalashelg ju!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.