Aktuellt

När?

Skillnaden mellan semester och jobb är att man behöver hitta luckor till träningen. Att liksom inte hela dagen ligger öppen att välja fritt. Redan i morgon blir det jobbigt…

Morgonluckan:
Mitt traditionsenliga Body Pump är framflyttat en halvtimme till 07.15. Det gör att jag kommer sent till jobbet och onödigt sent hem. Har en tid att passa i andra ändan. Dessutom måste jag packa väska och ladda om nu på direkten. När jag precis kommit hem från spinningklassen och tycker sängen känns mjukare än en bodypump-stång.

Lunchluckan:
Mycket logistik och missad lunch med kollegorna. Funkar bara för löpning då gymmet närmast jobbet inte erbjuder något fancy. Men det var ju det där med lunchen, vi har ju så mycket att skvallra om nu när alla är tillbaka från semestrarna…

Eftermiddagsluckan:
Springa hem från tåget. Fast jag har ju lovat mig själv lite fart i benen på nästa löppass, och jag lyckas aldrig uppbringa fart när jag springer direkt från jobbet. Då när jag är trött, kissnödig och hungrig…

Kvällsluckan:
Efter yogaklassen. Inte optimalt. Då brukar jag ju vara som allra mest redo för soffan.

Äsch vet ni. Det finns ju inga bra alternativ. Jag tror jag struntar i det. Vila ska ju vara bra för kroppen har jag hört. Och om jag inte räknar fel var det ett tag sen.

Vila alltså. Det kliar lite i kläderna men det ska faktiskt bli skönt.

 

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.