Aktuellt

Hawaii-fest som uppladdning?

Torsdag i morgon och två dagar till raceday. Det är alltid just på torsdagen som jag springer mitt sista pass. Det där passet som oftast går jättedåligt, då benen känns som bly och det inte finns något som helst hopp om en skön mara. Genrepet.

Men just denna torsdag kommer livet emellan. Jobbet that is. Med trettioårslunch för en kollega och Hawaii-fest på kvällen. Hur har någon inte tänkt nu?

Så jag vilar mig i form och se vad det ger. Kanske övar lite målgester på jobbtoan mellan kalasen. Och uppfinner en ny race frisyr med blommor i? Möjligheterna är oändliga. Men först måste jag måla turkosa naglar. Funkar både till Hawaii-fest och löparfest!

0

1 kommentar

 • Svara
  Gert Persson
  30 augusti, 2018 kl 12:16

  Det låter som en bra uppladdning.Maran kommer att gå som en dans. :)
  Lycka till.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.