Aktuellt

Farväl!

Det är dags att ta avsked av rea-skorna jag köpte på Helsingborgmarathon-expon förra året. För jag tänker som så, att om jag skapar rum i skohyllan är det ju mycket mer befogat att shoppa nytt på årets expo. 

Så. Farväl mina trotjänare. Ni som sprungit 11 av 13 varv på BUS, ni som burit mig längs den skånska kusten och aldrig protesterat när jag stoppat ner mina nybadade och blöta fötter. Ni som från början var vita men inte längre är det. Ni som inte längre luktar hallon.

Ikväll sprang ni er sista runda. Och under mina åtta enminutersintervaller kände jag varje sten genom den nästan obefintliga sulan. Jag kände sanden från sommarens äventyr, som byggt mjuka men lite obekväma kuddar lite här och var. Men det var allt, nu är det dags för er att lämna denna jord. Vila i frid.

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  29 augusti, 2018 kl 11:18

  För mig som bara har ett par skor åt gången i löparskohyllan känns detta helt fruktansvärt. Hahaha…

  0
  • Svara
   Anna
   29 augusti, 2018 kl 20:37

   Jag har ju bara ett par favvoskor. Och sen ett par skor för att inte slita på favvoskorna. Och ett par reservskor när jag inte hittar de andra skorna. Och ett par gamla skor som jag inte lyckats slänga…. och några till :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.