Aktuellt

Att göra en Anna

 Fredrik blir inbjuden till ett cykelpass i Malmö som ska gå av stapeln nu på morgonen klockan 06.00. Till saken hör att han redan från början har tänkt cykla TILL Malmö. För att månadskortet gått ut och att det är oekonomiskt att köpa nytt på en fredag…

Så glad i hågen kommer han hem och säger att han ska ”göra en Anna”. Det betyder att göra något riktigt crazy. Typ att cykla hemifrån klockan 04.45 för att hinna till fredagscyklingen i Malmö klockan 06. Naturligtvis avslutas den på kaffebar för bästa möjliga Anna-feeling.

Jag är stolt att vara ett begrepp. Om det så är för att jag är en smula störd. Sen kändes det inte helt ok att han gjorde en Anna när jag inte gjorde det själv. Så när jag ändå var vaken sådär strax innan fem fick jag för mig att snöra på mig skorna. Så att originalet åtminstone blev nästan lika störd som kopian…

Det visade sig vara en vinstlott. Allt var rosa och jag hade hela stället för mig själv. Bästa starten på en fredag!

 

0

1 kommentar

  • Svara
    Mia
    20 augusti, 2018 kl 15:44

    Vem vill inte ”göra en Anna” om världen är rosa när man gör det?! Heja tidiga morgonpass!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.