Aktuellt

Semester mitt i veckan

Man behöver inte så mycket mer än gott sällskap, en grön skog och en god lunch för att skapa en kanondag mitt i veckan. Vill man spexa till det så badar man också. Så det gjorde vi. Hur crazy liksom?

Men dagens bästa slutade liksom inte där. För jag var även delaktig i att snickra ihop skånes vackraste löptur senare i sommar. Som inte helt oväntat innefattar cappuccino. Ni som känner mig på Facebook har säkert redan drabbats av inbjudningar och delningar, i mitt försök att lura med just dig. Ni andra får vänta till i morgon. Då ska jag berätta. Men skriv upp den 28 juli så länge.

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  12 juli, 2018 kl 22:53

  Du brukar inte bada, eller hur var det…? ;-)

  0
  • Svara
   Anna
   13 juli, 2018 kl 06:59

   Alltså det börjar bli en vana nu. TVÅ gånger i sommar och därmed mer än somrarna 2016 och 2017 tillsammans 😎

   0
 • Svara
  Ingmarie
  12 juli, 2018 kl 22:59

  Underbart!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.