Aktuellt

Min egen support

Det jag är mest nervös för inför i morgon är hur jag ska klara mig själv i pauserna. Utan supporter-Fredrik som fixar allt. Jag vet ju hur hjärndöd jag brukar bli när jag avverkat några mil och enklaste uppgift kan liksom bli mig övermäktig. Och man har ju inte många minuter på sig i pauserna att vara trögtänkt på.

Att hitta ett linne i en väska, kan vara precis hur svårt som helst och ta flera minuter. Att bestämma vad man ska äta likaså. Bara att öppna en skruvkork kan kräva en Einstein och var ska man egentligen slänga skräpet?

Förra året skrev jag ett kilometerlångt tack till Fredrik för att jag tyckte han var så bäst. Det är nog det största cred han någonsin fått på den här bloggen. I år får jag credda mig själv om det går vägen. Om jag inte spiller aprikoskräm i skon och blandar sportdryck i chipsen.

Men jag har Sarah i samma tält. Och kanske kan hon påminna mig att ladda klockan i utbyte mot att hon får smaka av min aprikoskräm. Kanske kan hon ta ett foto så jag kan uppdatera instagram mellan varven. Andreas kommer också vara på plats och heja. Fast jag vågar nog inte be någon av dem att dra av mina kompressionsstrumpor! Lite allmänt hyfs får man ju ha.  Men att köra och hämta en cappuccino….  undrar vad det kostar!

Vill ni följa min framfart i morgon är det på instagram det händer. @annanystedt heter jag där!

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Cecilia
  6 juli, 2018 kl 20:21

  Starka tjejerna reder sig! Stort lycka till! Jo, man kan bli avis på de som springer långt…Imorgon semesterpackning…🙃

  0
 • Svara
  Ingmarie
  6 juli, 2018 kl 22:42

  Åh det kommer gå hur bra som helst! jag måste bestämt testa det där något år!Frågan är dock om jag inte kommer fastna i stolen ganska snart för när jag stannar så stannar jag liksom och är svår att få igång igen. men om det är vid vatten kan jag ju förstås simma i vilan… ;-) Heja dig!

  0
 • Svara
  Mia
  7 juli, 2018 kl 07:45

  Dina farhågor låter som mitt normaltillstånd… 😂 Är helt säker på att du taggar till och levererar till dig själv när det gäller. Jag finns på DM på IG om du behöver hjälp med att stoppa sura bilar i munnen eller bre en macka. Lycka till!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.