Aktuellt

Hans fel!

Vi hade ett mål med bröllopsdagen. Att bada. Jag hade laddat med 16 km löpning för att få upp värmen. Fredrik tog cykeln. Det hade kanske varit mer romantiskt att motionera tillsammans, men Fredrik hade ont i springbenen och jag ville inte förstöra min bröllopsfrisyr med en cykelhjälm… eller så tycker jag bara det är våldsamt tråkigt att cykla…

Anyway. Vi möter upp by the sea. Solen skiner från klarblå himmel och havet ligger spegelblankt och väntar. Eller inte. För precis när jag når brottsplatsen går solen i moln. Vinden friskar i och gör vita gäss på havet. Havet som förövrigt ser alldeles brunt ut och luktar tång. Jag. Vill. Inte. Bada.

Men jag är övertygad om att jag ska. För bloggen. Av den här bloggens många (???) viktiga funktioner, är kanske just detta det livsviktigaste:  dess förmåga att få mig att göra konstiga saker. ”För att det blir bra på bloggen”. Jag ska bada.

Så tittar Fredrik mig djupt i ögonen. Jag tror han ska säga något romantiskt och kanske är det precis det han gör. Han säger: ”ska vi strunta i det?”. Det är ju som vilken vit riddare som helst. Som räddar en från det onda. Som får mig att slippa bada och samtidigt låter mig skylla på någon annan. Det kan ha varit den bästa bröllopspresenten någonsin.

En bröllopsdag är till sin ända. Så även första delen av semestern. Nu blir det fyra veckor till del 2. Fyra veckor att smida planer. För del 2 ska bli minst lika bra som del 1. Så de så.

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  2 juli, 2018 kl 23:43

  haha! Jag hade aldrig lyssnat om jag fick förslag på att skippa en sprada! (För det är så jag kallar det! ;-) )

  0
 • Svara
  Mia
  3 juli, 2018 kl 09:47

  Jag kan känna er kärlek hela vägen till Göteborg! <3 P.S. Bra där Fredrik… Det är fortfarande bara juli och därmed också vinterbadssäsong…

  0
 • Svara
  Johanna
  3 juli, 2018 kl 13:41

  haha, fantastiskt, det är ju så bra när någon ”annan” tar beslut som man kan skylla på. Som man själv vill ta men som tar emot…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.