Aktuellt

Race report – fill in the blanks

Alltså jag har liksom gjort det till mitt signum att skriva race reports fortare än jag springer. Att ni knappt hinner svälja lunchkaffet innan den ligger uppe. Det är i ärlighetens namn inte för er skull, för jag vet att ni har ett mer spännande liv än så. Det är för att jag inte riktigt kan slappna av förrän det är gjort. Att jag har en fot kvar på fel sida mållinjen…

Men livet i Stockholm är hektiskt. Efter målgång ska det drickas cappuccino, umgås, ätas middag. Och allt tar dubbelt så lång tid som vanligt. Bara att få av sig strumporna liksom, hur långt bort är inte fötterna???

Så rapporten kommer att bli sen. Kanske till och med på söndag.  För att jag ska få ro i själen har jag förberett en race report med flerval. Som jag kan publicera medan jag väntar på tunnelbanan. Så här:

Det är varmt i starten och termometern visar XX grader. Jag har köpt en keps men lämnar den i en (välj: papperskorg/bajamaja/glasskiosk) innan start.

Peppen är total och XXX spelas i högtalarna. Jag har gått XX varv i bajamajakön och är (redo//fortfarande kissnödig). Startskottet går.

Benen känns (lätta//tunga//välsvarvade) och jag tänker att det här kommer bli en ( bra//svettig//lång) dag.

Vid XX km får jag ont i (vaden//höften//sätet//armbågen) men biter ihop. Det är bara XX kilometer kvar.

Tar mig i mål på X.XX.XX . Typ (världsrekord//personsämsta). Räknar om det med värmefaktor och åldersfaktor och får en tid som tål att jämföras med en hygglig (sköldpadda//gasell).

Fredrik har gjort ett planerat avhopp vid 21 kilometer och har sedan dess (legat raklång i gräset//sprungit runt och hejat på mig).

I målgång får jag (en kram//kramp) och stapplar sedan vidare mot Östermalms IP för ( en korv//chill på gräsmattan). Trappan ner går (plättlätt//baklänges// inte alls – får åka lyftkran).

Mia har sprungit i mål XX timmar tidigare och har redan hunnit dricka upp nästan hela Stockholms cappuccinoreserv. Tur att ( vi har kaffemaskinen i väskan//man aldrig kan få för många!)

———

Typ så. Fill in the blanks. Välj bland flervalen. Klar på en kissepaus. Så kan jag dricka cappuccino i lugn och ro sen.

Mot Stockholm!!!

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  1 juni, 2018 kl 09:45

  Hahaha… Vi är twins på riktigt! Jag skrev om också en ”förberedd” racreport idag och att ni precis som vanligt får vänta till på måndag… Där skiljer vi oss ju ganska mycket åt. Hahaha…

  0
  • Svara
   Anna
   1 juni, 2018 kl 10:05

   Haha! Jag försökte precis kommentera den men fick ett snorkigt svar : ”du kommenterar för fort. Ta det lugnt! ” 🤣🤣🤣 Så nu andas jag djupt och hoppas jag snart får tillträde igen! Och så längtar jag till måndag, så jag får läsa race report 👍

   0
 • Svara
  Mia
  1 juni, 2018 kl 09:47

  Fast det där med att jag kommer att springa i mål före dig på lördag. Jag har tränat in ett ganska långsamt tempo i benen för att överhuvudtaget ta mig i mål. Tänk om jag orkar ta rygg på bästa Anna och vi kan gå i mål hand i hand! Romance! Det är värt en sumpad plan!

  0
  • Svara
   Anna
   1 juni, 2018 kl 10:17

   Alltså värsta bästa planen ju. Om du kryper sista 15 så håller den nog 🤣. Hand i hand över mållinjen hade ju blivit värsta bästa målfotot! Fast inget hopp, jag skulle se så sjukt ospänstig ut bredvid dig 🤗

   0
 • Svara
  Ingmarie
  1 juni, 2018 kl 20:36

  jag tror det mest kommer bli om hur fantastiskt det var!!! Nästan så jag är sugen nu när det är Ingmarie-väder för när händer det nästa gång?. Men bara nästan…

  0
 • Svara
  K
  2 juni, 2018 kl 09:20

  Underbar ❤️

  0
 • Svara
  A-mamman
  2 juni, 2018 kl 10:00

  Fel! Mitt liv är inte alls mer spännande än att jag sitter och väntar på din race report.
  Men ok, idag ska jag springa några i intervaller och avsluta med bad från bryggan – inte bara tänka på er som svettas runt i stan. Lycka till!!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.