Aktuellt

Mellandag

Vi har landat i Norrbyn efter avslutat löparäventyr.  Här finns sommarstugorna jag spenderat mina somrar i. Här finns yatzyt från 1985, dagböckerna jag skrev och alla gamla brev. Nostalgi extra allt. 

Dagens i särklass viktigaste uppgift har varit att tvätta upp alla svettiga träningskläder. Man vill ju kunna springa utan att skämmas i Umeå i morgon. Lukta smultronblom bland stadens flanörer.

Den andra och sista punkten på dagens to-do-list var att stretcha. Den har vi inte lyckats med än. Men klockan är ju bara 22.27 och solen lyser fortfarande från klarblå himmel. Vi ska nog hinna. Om vi tar oss upp från soffan.

Inte många knop idag alltså. Det är väl det som kallas semester?

Har du också semester?

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  25 juni, 2018 kl 23:22

  Jösses så vackert!
  Semester för mig = ingen klocka att passa. :-)

  0
 • Svara
  Mia
  26 juni, 2018 kl 08:31

  Näe ingen semester här, men jag har börjat leva lite som om jag hade det… Säg inte det till någon :) Fina bilder! När du skriver om din nostalgi börjar jag att sakna min hemma i Hälsingland!

  0
 • Svara
  Johanna
  26 juni, 2018 kl 12:01

  Inte än inte, men ner i varv det börjar jag gå :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.