Aktuellt

Dagens instatips

Instagram

Jag följer tre typer av instakonton: löpare, släkt/vänner och matkonton.

Av löparna får jag inspiration och motivation. Stirrar mig lycklig på finishertröjor och gläds åt andras prestationer. Men det händer att jag blir en smula avis. Avis på soliga rundor längs havet när jag själv springer på en bilväg i regn. Avis på att alla verkar springa alltid medan jag sitter med rumpan klistrad på en kontorsstol.  Avis på att alla kan mata hur många mil som helst utan att få ont någonstans…. Men mest blir jag glad. Jätteglad.

Släkten och vännerna är bra att uppdatera sig på om man inte hinner ses så ofta. Så man kommer ihåg hur de ser ut. Och håller koll på vad de pysslar med. Speciellt viktigt när det handlar om barn och tonåringar. Så man känner igen dem på Ica två år senare, när de liksom vuxit två decimeter och fått fjunmustasch…

Och matkonton alltså. Lyckan i livet. Synd bara att man blir mätt ibland, och inte kan testa alla godsaker som finns.

I dagarna har jag börjat följa två nya konton, som sticker ut lite från övriga repertoaren. Ja inte så wild and crazy som broderi och motorsport, men ändå. Det finns ett visst mått av träning inblandat. Here goes:

1. @kaisafit
Så mycket spänst i en och samma kropp. Sån vill jag bli när jag blir stor. Fast jag inser att det kanske finns bäst-före-datum på den typen av explosivitet. Sån borde jag ha varit när jag var 20, är kanske bättre att säga!

2. @tantsilver
Förmodligen världens coolaste åttioåring. I träningskläder. SÅN ska jag bli när jag blir stor.

Vilket är ditt bästa insta-tips till mig? Det får vara ditt eget…

 

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  16 juni, 2018 kl 08:03

  @kaisafit är verkligen superinspirerande, vilken tjej alltså! Tantsilver hade jag inte sett innan så tack för tips. Sån vill man gärna bli!

  @mudtrailman sprider mycket glädje och positiv energi med sin löpning, kolla gärna in det.
  Och mitt eget får du förstås också gärna kolla på, @asa.eklov innehåller en ostrukturerad blandning av typ allt😃

  0
 • Svara
  H
  16 juni, 2018 kl 09:24

  Natgeo! Massa fina bilder och interessanta texter… kanske inte riktigt passar in i någon av dina kategorier dock 😉

  0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  16 juni, 2018 kl 11:12

  Det är verkligen inspirerande. Vet när jag läste om äldsta damen som sprang Boston Marathon. Tror hon var typ 93-94 bast och jag bara; SÅÅÅ ska jag bli när jag blir ”stor”!!! :-D

  0
 • Svara
  Hannas krypin
  17 juni, 2018 kl 22:12

  Kaisas var jag bara tvungen att följa! Vilken tjej. :-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.