Aktuellt

Ändrade planer!

Ett av sommarens äventyr stavas tältlöpning i Årefjällen. Jag har sett grymt mycket framemot det, men liksom inte riktigt varit medveten om Sveriges olika väder…

Väderprognos Åre

Jag sitter i plus 25 och stormtrivs när Fredrik levererar SMHI-rapport från fjällen. Vi snackar 1 grad och 19 meter per sekund. I juni. Man får hoppa jäkligt många smågrodor för att få upp värmen där över midsommar. Jag drar mig ur. Ställer in. Även om jag gillar smågrodor.

Plan B. Höga kusten. Blir inte vädret bättre är det där vi hamnar. Jag vägrar resa till vintern när vi för en gång skull har sommar. Sorry Åre, men skärper du inte till prognosen kan du se dig i stjärnorna efter mig.

Happy fredag alla! I solhatt eller pälsmössa.

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Susanne Bornmar
  8 juni, 2018 kl 14:35

  Dessutom har jag hört att det ska bli ett av de värsta myggåren på många år. På grund av den myckna snön vi har haft i år… Känns som att tälta i Åre inte lockar om man inte älskar mygg… Men det kanske du gör? :)

  0
 • Svara
  Nipe
  8 juni, 2018 kl 19:30

  Höga kusten låter väl som ett väldigt bra alternativ. Är ni intresserade av att köpa en startplats till dottern vet jag en som är till salu. Vår dotters kompis har tyvärr blivit sjuk och kommer inte kunna åka dit. De säljer hennes plats och namnbytet betalar o-ringen om jag förstått det rätt.

  0
 • Svara
  A-mamman
  9 juni, 2018 kl 00:53

  Så flexibel du är :) Jag åkte från prognos 27 grader till prognos 7 grader nyligen – bytte baddräkt mot skidor för en helg! Det var fantastiskt men vi får se var du hamnar.

  0
 • Svara
  Gert Persson
  9 juni, 2018 kl 11:42

  Blir det lika varmt här som nu nästa sommar så tar jag semester i Equador.
  Där har dom regnperiod när vi har sommar.Åtminstone har jag hört det. :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.