Aktuellt

Laddat löpsuget

Vilodag på Bornholm betyder långsamma promenader och mycket fika. Och när promenaderna liksom av en händelse råkar korsa ultralöparnas väg på Salomon Hammer trail  är det lätt att löpsuget triggas till olidlighet. Bara åsynen av en snitsel och benen börjar bubbla innanför jeansen.

Därför har jag laddat fönsterbrädan med livsviktiga prylar. Så att jag i arla morgonstund kan smyga ut på äventyr.

Känslan att få andas dansk morgonluft och insupa havet innan frukost. Komma hem vrålhungrig till frukostbuffén och äta mig så mätt att jag orkar utklassa familjen i minigolf.

Kanske hittar jag en kaffebar som kan servera mig ”syndigt kaffe” på vägen. Det syndiga kaffet är en Bornholmsk delikatess som tydligen uppfunnits av ultralöpare med behov av koffein och energi. I farten. Vi snackar dubbel espresso plus grädde tills den slutar ryka…

Idag blev det vanlig hederlig cappu med en mystisk sträng av Oboy…

Vilodag gör underverk för löparsug. Nu går vi in i löpvilans tid. Alltid är det före lopp eller efter lopp. Ladda batterier eller återhämta.  Jag kommer ha konstant löpsug till mitten av juni. Hjälp mig någon!

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  13 maj, 2018 kl 10:00

  Herregud, människa! Jag kan bli lite avis på ditt löparsug! Haha! (Även om mitt åtminstone är BÄTTRE nu än det har varit).
  Kram M

  0
  • Svara
   Anna
   13 maj, 2018 kl 22:13

   Haha, just nu är det helt galet. Det är liksom solen och de lätta kläderna som gör det! Det går över :)

   0
 • Svara
  Mia
  14 maj, 2018 kl 10:12

  Kan jag få slippa den där strängen av Oboy i Stockholm?!

  0
  • Svara
   Anna
   14 maj, 2018 kl 21:57

   Den finns inte i Sverige. Det måste vara ett danskt påfund….

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.