Aktuellt

Vårfejk

När man fått smak på våren och det är dags att testa löparbenen. När ljuset möjliggör rundor på tidpunkter som bara för någon månad sedan kändes som ”efter läggdags”. Då gäller det att passa på!

Solen där ute får fryslorten i mig att kapitulera. Jag struntar i buffen och lämnar en glipa bar hud mellan strumpor och tights. Har sett på insta att det är shorts som gäller nu, men någon måtta får det liksom vara. Jag är stolt över min glipa. Jag har vågat utmana mig själv. Solen ska dessutom visa sig försvinna lika fort som den kom…

Faktum är att jag fryser en del i den outfit jag valt. Underarmarna känns som fiskpinnar och näsan rinner en del. Men våren kom ju igår och man kan inte backa från den, även om vädret idag är lite mer som höst.

Så jag biter ihop. Fryser en smula och låtsas att det är varmt. Fake it ’til you make it som det brukar heta. Men det var kul att springa. Det var ju ett tag sen…

0

11 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  6 april, 2018 kl 07:59

  Härligt att du är frisk igen! Men det där med glipan på benen – jag hatar att man knappt kan hitta löparstrumpor med vanlig längd! För oss som inte vill ha en glipa än, om någonsin, och som inte kör med knästrumpor, är det galet svårt att hitta strumpor med helt vanlig längd. Som en vardagsstrumpa alltså.

  0
 • Svara
  Mia
  6 april, 2018 kl 08:36

  Du är mycket modigare än vad jag är… Brrr… Underställ och vindtätt på överkroppen och inga glipor får gälla ett tag till! :)

  0
  • Svara
   Anna
   7 april, 2018 kl 07:46

   Men du bor ju i Norrland…. På måndag lovar de 18 grader är i medelhavet :)

   0
 • Svara
  Löpar-Åsa
  6 april, 2018 kl 13:41

  Jag var också modig igår. Valde bort ett av tre lager på överkroppen. Tuffare än så vågar jag inte vara ännu.

  0
  • Svara
   Anna
   7 april, 2018 kl 07:47

   Hur kommer det sig att jag som är frusnast i världen var typ vågligast… fattar inget :) Fast till vardags lämnar jag inte dunjackan än på ett tag…

   0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  6 april, 2018 kl 17:27

  Visst känns det konstigt med ljuset? Igår när jag nattade barnen vid 20-tiden, var det ju nästan ljust ute fortfarande. Kändes heeelt fel. Haha!

  0
  • Svara
   Anna
   7 april, 2018 kl 07:48

   Det är helt underbart. För mig som hopplös morgonmänniska är ju dagen slut när det blir mörkt. Och det är lite jobbigt när den tiden är 15.45…. Vintern är inte mitt mest produktiva halvår kan man lugnt säga…

   0
 • Svara
  Ingmarie
  6 april, 2018 kl 19:45

  Kör som New York-borna! Shorts, mössa, vantar, t-shirt och ev något långärmat. :-D

  0
  • Svara
   Anna
   7 april, 2018 kl 07:52

   Neeeej, shorts, det vågar jag inte på länge. Men det hände ofrivilligt i Åre en gång. När vi körde bil till där vi skulle springa. I kortärmat och kjol. Och när vi kliver ur bilen inser att det är typ 8 grader mitt i sommaren. Hittade någon gammal buff i bilen som fick bli räddningen, och knäckte i samband med detta en av löpningens hemligheter….. http://piggelina.se/2014/08/riktig-lopare-check/ (fast det har jag glömt sedan dess…)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.