Aktuellt

Nervöst

Jag ska springa halvmaraton i morgon och är nervös. För typ allt utom att springa…

Jag är nervös för att jag ska bli intervjuad av speakern klockan 12:25 vid startportalen. Hur ska jag lyckas svara på frågorna, utan att tjugo grodor hoppar ur munnen samtidigt? Hur ska jag verka normal fast jag känner mig helt crazy och hur ska jag lyckas hitta startportalen?

Jag är nervös för att jag inte ens ska hitta till själva Höganäs. Min familj har bojkottat mig och förpassat mig till kollektivtrafik. Jag förväntas att:

  1. Lyckas ta tåget åt andra hållet än jag gör varje dag. Dvs inte gå på autopilot och hamna i Malmö.
  2. Komma ihåg att lösa biljett för att mitt månadskort inte gäller åt detta motsatta håll. Efter tunnelbaneböterna i Milano förra veckan har jag inte råd med fler…
  3. Hitta busshållplats G på Knutpunkten i Helsingborg. Alltså jag hittar jättemycket till Espresso House men några busshållplatser kan jag inte komma ihåg att jag någonsin sett…

Jag är nervös för att jag ska göra som igår: glömma klockan, titta på Höganäs kyrkas kyrkklocka, se att den står på 14. 45 när jag passerar målportalen, tro att jag har sprungit 14,45 kilometer och fortsätta 7 kilometer till…

Att jag ska springa. Det bekommer mig inte det minsta.

0

3 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.