Aktuellt

Bebis!

Om det hade varit första april idag hade jag flashat min mage och sagt att jag var gravid. För det är i magen min sjuka sitter och varje gång jag äter ser jag gravid ut. Ni hade inte tvivlat en sekund.

Jag hade skrivit om föräldralycka och om att vi redan köpt ett par löparskor i storlek 12. Ni hade tänkt WHAT??? Är hon inte för gammal för sånt? Och fortsatt läsa nyfiket….

Jag hade berättat om mitt illamående om om mina cravings efter Brandt skorpor. Om hur Fredrik redan shoppat loss på en fullutrustad joggingvagn med inbyggd gps, höjdmätare, och kaffemaskin. Lättvikt såklart.

Jag hade bett er ge namnförslag och bara godkänt namn med tydlig löparanknytning. För att matcha skorna och vagnen.  Adidas Nystedt skulle smälta in fint i familjen där alla utom Fredrik börjar på A. (New Balance får ursäkta för även om de råkar vara favoriterna så klingar det lite konstigt med New Balance Nystedt… )

Men nu kom jag på det roliga en dag för sent, och kunde inte lura er. Så himla fail. Men då slipper jag i alla fall flasha den svullna magen i offentligheten!

Hoppas ni har sprungit för mig idag också. Jag börjar få sittsår.

0

10 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  2 april, 2018 kl 19:35

  Hehe! Det värsta är att jag nog hade nog gått på det…. ;-P

  0
  • Svara
   Anna
   3 april, 2018 kl 16:28

   Nej en sak ska du veta: månen kommer att trilla ner innan det händer :)

   0
 • Svara
  Johanna
  2 april, 2018 kl 20:27

  Vi har sprungit för dig men saknade dig på kyrkbingot! Nu får du se till att bli frisk!

  0
  • Svara
   Anna
   3 april, 2018 kl 16:28

   Saknade er också! Ser fram emot kyrkbingo part two! Count me in!

   0
 • Svara
  A-mamman
  2 april, 2018 kl 21:38

  Tröst: solen skiner (nåja, på dagtid), du har inget lopp som sjukan sätter stopp för och ingen resa som är i farozonen. Dessutom är bilden skitsnygg.

  0
  • Svara
   Anna
   3 april, 2018 kl 16:30

   Haha, bakom mina solglasögon.. :) Du skulle bara veta vilken vagel som döljer sig där :)

   0
 • Svara
  Mia
  3 april, 2018 kl 11:32

  Krya! Jag nämnde det på insta… Din coolhet i solglasögon alltså!

  0
  • Svara
   Anna
   3 april, 2018 kl 16:32

   Haha, cool som attan! Synd att de inte behövdes i dagens snöstorm :)

   0
 • Svara
  Anna
  3 april, 2018 kl 17:08

  Ha ha ha, jag glömde helt bort första april så det blev inga luringar här heller

  0
 • Svara
  Ingmarie
  3 april, 2018 kl 19:35

  Det är hemskt när det blir så där! Alltid när jag gör långflyg blir min mage så där. PLUS att benen förvandlad till en hjärtsjuks med jordens största vätskesamling under knäna. När jag legat /tränat och det blir lite mer balans i systemet kissar jag typ 8 liter på några timmar. :-O
  Skönt att du är bättre nu i alla fall!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.