Aktuellt

The end

Veckan gick lika fort som den kom. Nu återstår bara en natts skönhetssömn och en sista sväng på frukostbuffén innan det är dags att återgå till rutinerna…

Det var min sjunde gång här och kanske den allra konstigaste. En katastrofstart med en pajad fot. En kortare depression över utebliven löpning och allvarliga funderingar på att packa kappsäck och åka hem.

På andra dagen återuppstånden och fast beslutsam att göra det bästa av situationen. Det är blev veckan då jag yogade mer än jag sprang, då jag nötte mer inomhusskor än löpardojor. Det var också veckan jag både hann läsa bok och okynnesshoppa.

Men mest av allt har jag träffat nya och gamla löparvänner, diskuterat Stockholm marathon 2012 och det uteblivna New York samma år. Loppen alla verkar ha upplevt! Jag har lyssnat på föreläsningar och ätit mat. Lagt mig innan kl 22, och tappat bort nyckelkortet fyra gånger om dagen. Jag har testat cappuccinoutbudet och förundrats över att cappuccino och ”kaffe med mjölk” är samma sak. Förutom kanelen på cappuccinon!

Men jag har glömt traditionen att ta en bild i huvudstående. Och i valet mellan att gå upp kl 05.00 i morgon för att göra det, eller att komma tillbaka nästa år, finns inga tvivel. I’ll be back!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.