Aktuellt

Stävie Trail 2018

Vi är i hamn. Igen. Det hände grejer på vägen. Det var panik, det var strömavbrott, det var en löptur i täckbyxor och vinterskor. Det var ett benbrott och fel i resultatlistan. Men vi är i mål. Sånär som på ett garage fullt av bananer, släta bullar, medaljer, tält och högtalare. Men nu är det semester. Våga vägra lyfta en låda liksom!

Årets urladdning är gjord. Och som vanligt sitter jag här, tacksam över de fantastiska funktionärer som hjälper oss varje år. Som vet hur man räddar ett strömavbrott, och hur man slår ner en pinne i stelfrusen jord. De underbara människor som man kan sms:a mitt i melodifestivalen i jakt på tö-salt, och som vet hur man tar hand om ett benbrott…

Det gick vildare till än vanligt med ett öppet benbrott som jag lyckligtvis slapp att se. Alla tankar till killen som satsade allt i spurten.

I övrigt flöt det på bra, men såklart kom vi inte heller i år undan utan ett par småfadäser.  En funktionär som valde att inte dyka upp gjorde logistiken lite tuffare men jag tyckte vi rodde ihop det bra ändå. Vi har i alla fall inte blivit halshuggna på Facebook, snarare tvärtom!

Jag skänker ett stort tack till den förstående familjen, som stått ut med mig den senaste veckan, men även till vädergudarna och sponsorerna. Men framförallt en sjuhelsickes varm kram till alla löpare. Att träffa dessa trevliga varelser i tävlingsområdet är liksom det bästa! Och jag är varm i själen för att smälta ett helt isberg.

Nu återgår den här bloggen till att bli sig själv. Stävie Trail 2018 förklaras härmed slutfört!

 

6 Kommentarer

 • Svara
  Sarah Jaxell
  4 mars, 2018 kl 19:06

  Och ett stort tack till varandra! Värsta bästa kollegan är du! <3 Och de där nya planerna – de tar vi i Portugal om ett par veckor!!

 • Svara
  Trail & Inspiration
  4 mars, 2018 kl 20:00

  Låter sjukt intensivt (och inte bra för nerverna…) Haha! Men ni är grymma!!! ❤
  Kram M

 • Svara
  Johanna
  4 mars, 2018 kl 20:09

  Så superbra ordnat! Tusen tack för att ni fixar så fint! Men benbrott – fy så läskigt. Stackars benbrottaren!

 • Svara
  Mia
  5 mars, 2018 kl 09:49

  Grattis till ett grymt jobb med finfint resultat! Förstår att det är en härlig känsla att ro projektet i land :) Nästa år ska jag vara med och utöka deltagarlistan ytterligare.

 • Svara
  Ingmarie
  5 mars, 2018 kl 17:43

  Det luktar succe överallt! Vilket fantastiskt jobb du/ni gjort! Grattis!

 • Svara
  Hanna
  6 mars, 2018 kl 06:30

  Vad härligt att läsa att det gick så bra i det stora hela. Men läskigt med benbrottet!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.