Aktuellt

Stressigt i soffan

 

Alltså ibland är det stressigt med helg. När man har tre roliga aktiviteter som konkurrerar om tiden i soffan. Vi snackar OS-sändningar, nya tidningar och feedback-läsning av en bok in the making. 

Jag lägger upp ett schema. Förmiddagen blir OS-häng och silverglädje. Jag är så trött efter insatsen att jag behöver en återhämtningslatte innan jag går vidare med punkt två på schemat: Tjuvläsning av bok.

Jag har fått äran att läsa igenom utkastet till Simon Wikstrands bok ”En liten bok om löpning”. Och redan efter 20 sidor kan jag avslöja att ni kommer vilja läsa den här.  Just nu står han på startlinjen till Broloppet 2010. Igenkänningsfaktor hög. Jag drömmer mig tillbaka till loppet som gett mig den snabbaste halvmaratiden. Mest pga 15 m/s medvind och kanske inte så mycket pga löpformen. Det är också loppet där målportalen slutade fungera och det dröjde flera dagar innan jag fick min slut-tid. Nervösa dagar när jag balanserade på 1.30-strecket! Återstår att se om Simon himself tog sig i mål på sin första halvmara…

Dessutom har det alltså kommit en tidning i brevlådan. SPRING that is. Och jag läser mig till att det ska handla om Ultravasan. Sånt man genomfört och genomlidit är ju alltid extra spännande att läsa om. Jag kan inte bärga mig. Men först måste jag se om Simon kom i mål och sen stretcha lite. Man blir fasen stel av att hänga i soffan.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.