Aktuellt

Happy Löpningens dag!

Jag har distansspinning på lördagar. Så även på självaste löpningens dag. Det är lite som att dansa runt midsommarstången på julafton.  Därför är det tur att det finns eftermiddag också! Vi firade i vanlig ordning i Stävie-skogen, med en provlöpning av den finaste banan i hela dungen!

25 personer var anmälda till evenemanget varav 28 dök upp…  Det är bra utdelning! Influensa hade förvisso kommit i vägen för några, men ingen lät sig avskräckas av den skånska vintern,  som dagen till ära slog till med minst en halv millimeter snöfjun.

Har du också firat?

0

5 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  3 februari, 2018 kl 16:17

  Det kanske jag har, oventandes om dagen. Det blev en mil som började med tassande på is, sedan gick det bra tack vare julklappsdubbarna – men flera turer på sistone har varit alldeles för långsamma. Hur mycket tror du farten påverkas (om alls) av minusgrader, lite snö eller knöggel under fötterna? Långsammaste milen någonsin känns ju som en tveksam belöning efter mer varierad träning pxh fler pass än någonsin (utanför löparspåret).

  0
 • Svara
  Fredrika
  3 februari, 2018 kl 17:01

  Vad är det för härliga randiga strumpor du har på? 😊

  0
 • Svara
  Olof
  3 februari, 2018 kl 20:18

  Firade omedvetet med att springa en runda vi aldrig tagit förut, vilket inte är det lättaste efter nästan nio år som löpare i Malmö.

  0
 • Svara
  Ingmarie
  4 februari, 2018 kl 13:31

  Underbart! Skåne kan man lita på! Och du fick också en guldkantad dag med dubbelpass! :-D

  0
 • Svara
  Mia
  4 februari, 2018 kl 13:37

  Alltså… Första riktiga flyttdagen. Noll löpning. Skäms… Får ta igen det alla andra dagar 😊

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.