Aktuellt

Funktionsunderkläder?

Jag har en hel låda med underkläder i snajsigaste funktionsmaterial, men jag kommer aldrig ihåg att använda dem. Ärligt talat märker jag inte någon skillnad jämfört med vanliga. Springer jag tillräckligt långt får jag skav oavsett…

Bilden har inget med underkläder att göra. Men jag tänkte ni skulle bli på bra humör.

Det finns dock ett tillfälle då min funktionsunderklädesreserv kommer till nytta. Som idag. När ALLA kläder ligger i tvätten. När valet står mellan att låna Fredriks kalsonger eller att vända ett par använda ut och in, precis då uppenbarar sig min reservlåda och räddar min kväll. Jag kör funktionellt till melodifestivalen. Och hoppas att jag inte får skav när jag börjar dansa till Robert Gustavsson.

Det var det. Nu får jag gå till tvättstugan. Så här kan vi inte ha det.

4 Kommentarer

 • Svara
  Lomma-Eva
  25 februari, 2018 kl 08:58

  Jag blev absolut på bättre humör😁!! Tack!

 • Svara
  Lomma-Eva
  25 februari, 2018 kl 09:03

  Mitt humör blev absolut bättre😁 Tack!!!

 • Svara
  Joanna S
  25 februari, 2018 kl 16:59

  😃🤣😄😅

 • Svara
  Lomma-Eva
  25 februari, 2018 kl 17:49

  Mitt humör steg flera grader😁, Tack!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.