Aktuellt

En månad med jogg

Det ryktas att januari är slut och jag har därmed registrerat min första hela träningsmånad på jogg. Efter typ 10 år på Funbeat har det varit minst sagt omvälvande och nytt…

Efter lite vägledning av er lyckades jag regga mina första pass som inte var löpning. Genom funktionen att hitta på egna pass, som jag först inte såg. Mitt första hinder var därmed ur vägen.
Sen flöt det på. Jag reggade både det ena och det andra, men har fortfarande inte helt kommit överens om layouten.

Jag vill veta veckodagar.  Och tror i min enfald att vänsterkolumnen visar just det. LÖ som i lördag. Sen inser jag att det inte finns fyra lördagar på en vecka och att det inte finns någon veckodag som förkortas GR…

Men jag vänjer mig sakta. Har ju elva friska månader kvar på året att acklimatisera mig.  En rafflande månadsstatistik fick jag i alla fall.

Nu springer vi vidare mot februari. Ny månad och nya utmaningar. Min första redan om en kvart. Jag ska springa intervaller. Vet inte vad som flög i mig eller varför, men så är det. Andra spännande saker som februari har att bjuda på är:

Löpningens dag. I Sverige och i Stävie.
Reklamfilmsinspelning. Alltså nu snackar vi. Värre än vilka intervaller som helst. Hur tänkte jag nu?
Gyttjebad på Winter cross run. Jag tänkte mest på den efterföljande semlan när jag anmälde mig, men nu börjar jag fatta vidden av mitt beslut. Jag ska bli blöt och kladdig igen..
Fettisdag. Årets viktigaste dag. Typ.
Mammografi. Alltså man inser att tiden går fort när de där kallelserna vartannat år kommer typ HELA tiden. Dags att platta ut och förlänga…
Melodifestivalen. Dags igen. Älskad och hatad. Men kan nog inte hålla mig borta!
Egenhelg med mycket löpning. Vi snackar Hallandsås och Bjäre.

Februari är årets näst tråkigaste månad, men med undantag av den där mammografin ser den faktiskt ut att kunna bli hur bra som helst. Let’s do this!

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  1 februari, 2018 kl 13:41

  Har aldrig registrerat ett pass någonstans, så det här inlägget biter inte så bra på mig :D Fast jag är svag för cirkeldiagram i andra sammanhang….

  0
  • Svara
   Anna
   1 februari, 2018 kl 16:11

   Man kan föra statistik över andra saker om man inte vill regga pass. Typ olika sorters grillkorvar. Och få snajsiga diagram :)

   0
 • Svara
  Ga El
  1 februari, 2018 kl 14:26

  Piggelina har inte kollat nästa veckans väderprognos… :) Sol, vindstilla och lite kallt = fast underlag! Nej det blir ingen isbana heller. Ses där!

  0
  • Svara
   Anna
   1 februari, 2018 kl 16:12

   Sol och vindstilla?? Nu har du nog kollat på Frankrike :) Men det låter najs! Efter lillultran förra året är du nästan skyldig mig den solen :)

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  2 februari, 2018 kl 21:49

  Du kan ju ställa in kalendervyn istället på jogg.se så ser du veckodagar.

  0
 • Svara
  Staffan
  5 februari, 2018 kl 10:34

  Precis som Märta är inne på, vyn du lagt upp heter Detaljer, välj Kalender till vänster så ser du en månadskalender istället. ”Tomma” dagar är vilodagar :-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.