Aktuellt

6 anledningar till shopping

Alltså jag älskar att shoppa träningskläder. Och löparskor. Skorna kan jag liksom motivera för jag sliter ut dem rätt fort. Att shoppa träningskläder med typ en container i tvättstugan känns inte lika självklart.

Just nu vill jag shoppa loss på något vårigt fräscht att förgylla Portugalresan med. Något som gör mig extra snabb på banintervallerna och som piggar upp mig på långpasset hem från bergen. Jag försöker hitta bra anledningar till att jag borde få mitt eget tillstånd att lätta på plånboken.  Duger de här?

  1. Jag har inte köpt nya inomhusträningsskor sedan stenåldern. De två paren jag alternerar mellan har jag fått gratis, på Nike-konventet 2013 och Runner’s convention 2015.
  2. Jag har varit spinninginstruktör sedan 2005 och är inne på mitt andra par spinningskor…
  3. Jag har fått en hel låda med strumpor från GOCOCO i ett tidigare bloggsamarbete och kommer inte behöva köpa nya förrän 2050…
  4. Jag slösar inga pengar på fräsiga löparglasögon eftersom jag inte vill ha några på mig
  5. Min senaste löparklocka fick jag på försäkringen då den gamla gick sönder i en cykelkrasch 2013. Eftersom jag bara använder start och stopp är det inte så noga med den senaste tekniken.
  6. Jag har inte köpt ett gymkort sedan 1998.

Om man räknar i hop alla pengar jag sparat på ovannämnda punkter borde jag kunna unna mig ett och annat. Törs vi gissa på att det är shoppinghelg i antågande!?

 

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.