Aktuellt

Februaritips

Fredrik och lilla tjejen ska åka skidor på sportlovet. Jag trodde i min enfald att jag skulle fika oavbrutet med stora tjejen i fyra dagar. Träna ohämmat, glassa på restaurang och leva glidarliv. Men hon hade andra planer. En utlandsresa med pojkvännen. Hallå jag då?

Kanske så här?

En kulen februarihelg i vecka åtta är jag alltså ensam och övergiven och nu börjar det stora letandet efter löparäventyr! Kanske är det nu Mia fixar sin löparhelg, eller att någon bara spontanfrågar om jag ska med och springa på Mallorca? Kanske finns det någon flashig träningsutbildning jag kan gå eller något konvent?

22-25 februari alltså. Hjälp mig. Vad ska jag hitta på? För jag tänker inte gå hemma och städa…  Bästa förslag belönas med en cappuccino om vi skulle ses en dag!

0

15 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  25 januari, 2018 kl 08:28

  Tyvärr tror jag att vi är mitt uppe i en flytt den helgen. Vet inte hur resten av familjen ställer sig till att jag åker iväg på löparläger. Mitt eget löparläger dessutom… :D

  0
  • Svara
   Anna
   25 januari, 2018 kl 08:36

   Menååå, hur tänkte ni nu? Fast det är ju skitsmart att rymma från sin egen flytt. Eller så ordnar du ett träningsläger med fokus ”funktionell träning”, that is lyfta flyttlådor :)

   0
 • Svara
  Anna
  25 januari, 2018 kl 09:12

  Jag har mannen och sonen i London, lunch i Malmö kanske?

  0
  • Svara
   Anna
   25 januari, 2018 kl 09:36

   Jamenjaaaa! Såklart!

   0
 • Svara
  Magdalena
  25 januari, 2018 kl 11:33

  Tjejvasan :-)

  0
  • Svara
   A-mamman
   25 januari, 2018 kl 13:06

   Vilket bra förslag för en uthållighetsidrottare som Piggelina! Hon kanske kommer svara på om hon behärskar skidåkningens sköna konst :)

   0
   • Svara
    Anna
    25 januari, 2018 kl 18:57

    Alltså jag är uppvuxen på skidor och var den ständiga tvåan i alla skidtävlingar i skolan på mellanstadiet…. Jag har typ inte åkt på 30 år med undantag av tjejvasan i början på 2000-talet. Takterna sitter i. Jag åker fortfarande bättre än random skåning :) Fast jag är rädd för folkmassor beväpnade med stavar. Åker gärna HELA vasan, men en annan dag….

    0
    • Svara
     A-mamman
     26 januari, 2018 kl 07:17

     Imponerande! Glömde nog bort att du har rötter i norr :) Tack för svar!

     0
  • Svara
   Anna
   25 januari, 2018 kl 13:57

   Alltså jag har åkt den. Startade ALLRA sist eftersom min stav gick av efter 20 meter och jag fick springa omkring och ragga en ny. Var faktiskt inte helt värdelös, körde om flera stycken på vägen :) Fast ska jag åka ska jag åka hela. Och utom tävlan. Jag är livrädd att få 20 skånska skidåkare över mig när jag ramlar. (de norrländska skidåkarna kan väja…)

   0
 • Svara
  Johanna
  25 januari, 2018 kl 15:24

  Gör ditt alldeles egna löparläger: Ta in på valfritt trevligt hotell i Malmö hela helgen (bästa sättet att faktiskt inte kunna städa och diska och sånt), spring långrundor alla dagar och ät semlor på Leve! De har ju inte cappuccino dock så den får du ta på antingen Solde eller på Noir bakom Lilla Torg.
  Varsågod för tips! :-)

  0
  • Svara
   Anna
   25 januari, 2018 kl 18:58

   Låter ju faktiskt supernajs! Jag får spåna vidare på den :)

   0
   • Svara
    Johanna
    26 januari, 2018 kl 14:32

    Jag blir ju sugen själv!

    0
    • Svara
     Anna
     27 januari, 2018 kl 07:02

     Haha, du får hänga med!

     0
 • Svara
  Emma
  25 januari, 2018 kl 16:08

  Hoppas det löser sig😊 Typiskt att när man har tid så finns inget lämpligt….

  0
  • Svara
   Anna
   27 januari, 2018 kl 07:03

   Jag hoppas att det dyker upp något! Det är ju en hel månad kvar :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.