Aktuellt

Sifferstörda familjen goes slutspurt

Dottern råkar bli uppmärksammad på att hon sprungit 77,4 mil i år och går bananas över den ojämna siffran. Med 9 dagar kvar på året har hon planerat den resterande träningen. Löpning. 26 kilometer.

Jag vill också. Men med tanke på Högerbenet är jag rädd för att en ojämn siffra ska trigga mig till distanser jag inte borde springa. Jag. Ska. Inte. Kolla. Funbeat.

Jag ska bara springa som lusten faller på nu sista dagarna. Mellan julbaket och senaps-svillen. Inte bry mig om jämna siffror. Vad spelar det för roll om årstotalen landar på 218,2 mil????

Jag ska inte kolla Funbeat, men så slinker fingret och plötsligt är jag där. Lyckas reda ut den mest ologiska rapportfunktionen i hela landet och får fram ett resultat över årets samlade löpsteg. Jag borde blunda.

Men så blinkar siffrorna framför mig. 234 kilometer. Mer ojämnt än så blir det liksom inte. Faktiskt en jättetråkig siffra. Men jag ska inte putsa den. Ska inte.

Vanliga Anna med sitt friska högerben hade inte kunnat leva utan att justera det hela till 250. En jämn och snygg siffra. 16 mil på 9 dagar och en utmaning precis i min smak.

Men Anna är inte vanlig och Högerbenet bör handskas med försiktighet. Jag ska inte putsa men jag smygputsar. Lite lagom. 240 är inte i närheten så vackert som 250 men jag får försöka leva med det.

6 mil. 9 dagar.

 

6 Kommentarer

  • Svara
    Johanna
    23 december, 2017 kl 15:07

    Var självklart tvungen att kolla in Strava! Mycket nöjd över att ligga 6 mil över maken :-) men jag behöver också frisera siffrorna litegrann, 32 km borde vara lugna puckar fram till nyår trots mycket jobb.

    • Svara
      Anna Nystedt
      28 december, 2017 kl 14:38

      Kämpa på! Jag har 18 kvar…. känns nästan lite snålt. Jag vill springa mer :)

  • Svara
    Gert
    24 december, 2017 kl 09:58

    Jag önskar Anna och högerbenet en God Jul och ett Gott Nytt År. :)

  • Svara
    Lisa Remahl
    24 december, 2017 kl 10:37

    Men alltså. Det är ju 2-3-4. En grym siffra faktiskt

    • Svara
      Anna Nystedt
      28 december, 2017 kl 14:40

      Förvisso. Nu ligger jag på 238,2. Får putsa vidare…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.