Aktuellt

Gott Nytt År!

Tre fjärdedelar av familjen startade nyårafton med Sylvesterlopp i Malmö. Fast man kan tro att vi mest gjorde reklam för ett helt annat lopp…

Hade egentligen tänkt springa i Helsingborg men när deras bästa kaffebar stängde igår fick vi tänka om. Kaffet är ju halva grejen med löpning…

Det blev Malmö i stället. Fredrik sprang utom tävlan med arbetsbeskrivning löpande fotograf. Alva sprang och jag agerade löpande sällskapsdam. Av tre buffar, var det uppenbarligen bara en som hamnade med texten åt rätt håll OCH sömmen på rätt ställe! Hoppas folk ändå kunde läsa och förstod att de borde anmäla sig!

5 kilometer uppvärmning plus 5 kilometer sylvesterlöpning senare stänger jag träningsåret 2018, med en löptotal på 242 mil. En ganska ful summa, och med ett friskt ben hade jag inte klarat av att lämna den så. Nu får jag trösta mig med att siffran ändå är ganska symmetriskt i sin fulhet.

2017 är slut och det är dags att blicka vidare mot 2018. Nya mil och nya möjligheter. Jag hoppas ni hänger med!

Gott Nytt År på er!

4 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  31 december, 2017 kl 14:14

  Gott Nytt År!

 • Svara
  Gert
  1 januari, 2018 kl 00:48

  Gott Nytt År. :)

 • Svara
  Ingmarie
  1 januari, 2018 kl 13:41

  242 är en skitsnygg siffra! Grattis! Och gott nytt år!

 • Svara
  Mia
  1 januari, 2018 kl 20:16

  Själv lyckades jag tajma Göteboorgs-Sylvester så pass bra att jag, under min egen runda, var tvungen att stå och vänta vid två passager. Länge sedan jag var så nära en löpartävling…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.