Aktuellt

Årets sista skånejogg

I morgon är årets mörkaste dag. Det firar jag med 13 timmar på tåg. Till ett Umeå där dagen varar mellan 9.28 till 13.45….

 

Idag tog jag farväl av mörket med en morgonjogg i ett becksvart Malmö. Där betonggrisar förvandlades till farliga hundar och vägen kantades av skumma bilar, i ett slag av livlig fantasi. Jag firade ljusets soon to be återkomst med en sällsynt god cappuccino och skrattade mig sedan igenom årets sista arbetsdag. Så som det blir när frukosten består av mandelskorpor.

Nu går jag all in på julen. Fast först jordens längsta dag på tåg alltså.  Varför har ingen uppfunnit en gym-vagn?

6 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  21 december, 2017 kl 09:17

  Benböj utanför toan, utfallssteg i korridoren och kanske en chin i bagagehyllan?
  Trevlig resa med eller utan träning!

  • Svara
   Anna
   21 december, 2017 kl 10:19

   Alltså folk kollade så konstigt när jag började gå armgång i bagagehyllan… Så jag håller mig i stolen istället och helgar vilodagen :)

 • Svara
  Rebecka
  21 december, 2017 kl 19:20

  13.45 är ju lyxigt, här i Luleå går solen ner 13.04 i morgon så jag får rusa hem från julavslutningen på jobbet för att hinna springa i ljuset… Bra uppvärmning att springa hem för att springa i alla fall:)

 • Svara
  Mia
  21 december, 2017 kl 20:55

  Men JA! Den där gymvagnen funderade jag skitmycket på under den där perioden då jag veckopendlade mellan Uppsala och Gbg.

 • Svara
  Sara Borg
  22 december, 2017 kl 08:21

  Gymvagn, helt galet bra ju! Det skulle jag gilla!

 • Svara
  Ingmarie
  22 december, 2017 kl 13:47

  Problemet med gymvagn blir väl om tåget kränger till och hantlarna far omkring… ;-) men den risken kan det vara värt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.