Aktuellt

Julklappar för soffhäng. Eller inte…

Jag fick två julklappar igår. En filt från jobbet och en bok i brevlådan. Bådar gott inför en slö jul i soffan. Speciellt tillsammans med de lurviga tofflorna jag fick förra året…

Med tanke på bokens innehåll lär jag inte bli så långvarig i soffan.  Sveriges bästa motionsspår alltså. Att bläddra i den kan vara ödesdigert för soffalivet. Få saker lockar ut mig så mycket som att läsa om löpning.

Jag slår upp kapitlet Västerbotten och börjar planera för bortavistelsen. Och någonstans föds en tanke på att avverka dem alla. Inom sin tid. Det måste vara någon diagnos jag har, men det lockar. En checklista att bocka av, en efter en.  Så får det bli.

Fast först börjar jag med en runda som inte alls är något motionsspår. Den på perronger, runt statyer, genom shoppingcenter och med skumtomtestopp. Tomtelöpning it is. I morgon. Någon som ska med och göra Malmö osäkert?

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  16 december, 2017 kl 14:58

  Fattar E- X-A-K-T vad du menar. :-D Och nnu ”vrre” blir det när jag läser/ser alla fina leder som finns. T.ex här…

 • Svara
  Mia
  17 december, 2017 kl 13:09

  Igår blev jag gråtfärdig när jag såg folk på Instagram springa 30K genom snöig skog. Ungefär samma effekt som om jag skulle läsa den där boken… Mer spring – ja tack! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.