Aktuellt

Portugal 2018

Det får vara hur mycket Black Friday som helst i morgon, för jag shoppar när jag vill och inte på beställning. Därför shoppade jag idag. På en torsdag, som mest är brun.

När novembermörkret liksom slagit en fet gummiklubba i huvudet på mig och längtan efter sol blev ohanterlig kunde jag inte motstå.  Det blir Portugal 2018.

Man kan tänka att det blir same same som alla andra gånger, men det blir det inte. För denna gång ska vi bo tre i samma rum. Det betyder att det blir längre kö till duschen och att berget av smutsiga strumpor på golvet kommer att anta helt nya proportioner.  Det betyder också att vi kommer att ha minst 50% roligare. Och att sannolikheten ökar att åtminstone någon kommer ihåg nyckelkortet när vi går hemifrån.

17:e mars åker vi och datumet är perfekt så. Vi har just överlevt och genomfört femårsjubileumet av Stävie Trail. Löpsäsongen har inte kommit igång här hemma och vi missar ingenting. Vi byter långa tights mot korta och tjuvstartar våren. Njuter av den egoboost det är att bara ha sig själv att ta hand om. När det enda bekymren som finns är hur man ska lyckas välja mellan alla de roliga pass som erbjuds…

Om någon skulle få pengar över efter Black Friday i morgon så tycker jag ni ska hänga med mig. Jag har en rabattkod på 500 kr att dela med mig av. Ni får den genom att skriva in rabattkoden STL103 när ni bokar.

Och det här är det jag längtar mest efter:

Förutom laxen på stranden, apelsinerna på träden, sushibuffén, morgonjoggarna, människorna, och att få gå och lägga sig klockan 21.30 i en hel vecka…

107 dagar kvar.

0

13 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  23 november, 2017 kl 19:37

  Kul! Jag hoppas dock våren kommit till 08a land tills dess. :-)

  0
 • Svara
  Hanna
  23 november, 2017 kl 22:15

  Åh så härligt! Jag skulle också vilja åka.

  0
  • Svara
   Anna
   24 november, 2017 kl 08:54

   Men ja! Klart du ska! Häng med. Du kommer inte att ångra dig!

   0
 • Svara
  Mari
  24 november, 2017 kl 07:52

  Vad kul :)

  0
 • Svara
  Mia
  24 november, 2017 kl 08:39

  Lääääägg av! Vadå tre? Ska vi inte vara fyra. Jag bidrar med minst 700 % roligheter och har ingen fotsvett…

  0
  • Svara
   Anna
   24 november, 2017 kl 08:55

   Jo det ska vi! Kom igen nu Mia, fatta hur kul vi skulle ha. Springa, dricka cappuccino och äta choklad. En hel veckas fest! Black Friday idag, då ska man shoppa har jag hört! En portugalresa är precis vad din tantnacke behöver :)

   0
   • Svara
    Mia
    24 november, 2017 kl 13:11

    Jag vet!!!! Så himla drömmigt! Och nacken skräpte till sig på en gång! Men jag har precis tömt spargrisen och betalat en annan stor grej och måste samla ihop ”träningsresekapital” :D

    0
    • Svara
     Anna
     27 november, 2017 kl 08:05

     Haha, nu kan jag gissa vad den stora grejen är! Ett helt hus liksom! Fast i det sammanhanget är ju en resa liksom bara en fis i rymden :)

     0
 • Svara
  A-mamman
  25 november, 2017 kl 18:45

  Det HÄR lockar (inte leran med tillbehör). Springer på alla mina semesterresor men någon gång ska jag maxa en vecka på en riktig träningsresa.

  0
  • Svara
   Anna
   27 november, 2017 kl 08:06

   Någon gång skulle kunna vara den 17 mars :) Tänk om jag lurar med tillräckligt många och får en hel härlig bloggdejt-vecka liksom!

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  26 november, 2017 kl 21:49

  Att få lägga sig tidigt varje kväll är möjligen det bästa med hela grejen 😊

  0
  • Svara
   Anna
   27 november, 2017 kl 08:06

   Helt klart. Skarume eller? :)

   0
   • Svara
    Märta Johansson
    28 november, 2017 kl 07:16

    Mycket lockande. Spar det till ett år när dottern är större och inte längre bryr sig om ifall jag är hemma.

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.