Aktuellt

Försökskanin

När jag har ont någonstans är jag beredd att prova allt. Jag testar saker jag vanligen klassar som hokus pokus och öppnar plånboken på vid gavel i tron om att just detta piller eller denna behandling ska fungera. Samtidigt som jag fnyser åt de som tror på bantningspiller, fettförbränningsbälten och mirakelkosttillskott…. 

Hittills är det vildaste jag gjort att gå loss på en Gurkmeja-kur för 400 kronor. Det funkade inte.  I morgon ska jag vara försökskanin för en behandling jag inte ens kan uttala namnet på. Tänk om det är just den som är mirakelmetoden! Jag vågar inte låta bli att testa. Speciellt som det är gratis. Försökskanin is the shit.

5 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  17 november, 2017 kl 20:22

  Gurkmeja tar tid men jag kan lova att det verkar i det dolda. Kom ihåg att du ju faktiskt kör 2-siffrigt nu. ;-)

  • Svara
   Anna
   19 november, 2017 kl 20:04

   Jag ska knapra upp burken och hoppas den kickar in snart :)

   • Svara
    Ingmarie
    19 november, 2017 kl 21:42

    Åh så du är inte ens klar med kuren? Och kolla hur bra det redan går! So don´t say it doesn´t work…. ;-)

 • Svara
  Ingmarie
  17 november, 2017 kl 20:23

  men spännande med ny testgrej!!!! :-D

 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  18 november, 2017 kl 07:52

  såklart är det mirakelbehandlingen som kommer vara skillnaden!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.