Aktuellt

Det där med podd

Det känns som hela världen startar podd. De som var tidiga på pucken har redan börjat och slutat, men nu kommer den stora massan. Kanske är det dödsstöten för bloggarna. Som liksom klamrar sig kvar, fast det är ganska ute. Man borde säkert hänga på. Eller ha hängt på. För länge sen. Men det kommer inte att ske. Piggelina the Blogg kommer aldrig att bli Piggelina the Podd. Här är varför:

 1. Det finns sjukt många bra poddar. Jag skulle inte göra det hälften så bra.
 2. Det finns lika många poddar som säkert är jätteroliga att göra, men som kanske inte ger så mycket att lyssna på.  Min podd skulle säkert hamna i den kategorin. Det behövs inte fler.
 3. Jag står inte ut att höra min röst…  Har fortfarande inte lyssnat eller sett på de radio- och tv-program jag medverkat i.
 4. Tekniken i att podda övergår allt mitt förstånd. Man måste bergis ha en massa fancy utrustning som jag inte ens kan stava till. Och sätta in rätt sladd i rätt hål.

Så det blir inget poddande. Och om ni nu av en händelse skulle gråta vid detta klargörande,  så har jag faktiskt medverkat i en podd. Det tog typ 20 minuter innan jag harklade igång rösten och började prata. Tror faktiskt att jag har lyssnat på den till och med.  Här är den rafflande podden om ett faktiskt ganska spännande ämne – race reports!

16 Kommentarer

 • Svara
  Ida (Träningsblogga)
  7 november, 2017 kl 19:59

  Haha, min hamnar eventuellt också i kategori 2, men det gör inget så länge jag har roligt! ;)

  • Svara
   Anna
   7 november, 2017 kl 20:54

   Klart man ska ha roligt! Har inte hunnit lyssna än. Sånna där tråkviktiga saker kom emellan. Men jag har letat upp den och hoppas snart få tillfälle!

 • Svara
  Erika - Löpningen & jag
  8 november, 2017 kl 10:58

  Har heller inte startat pod av exakt samma anledningar. Även om det är en lockande tanke att få sitta och babbla om det man helst av allt babblar om, så inser jag att jag nog inte riktigt har den talangen. Andra gör det så himla bra redan så jag nöjer mig med att lyssna. Plus att jag nog heller inte står ut med att höra min egen röst..

  • Svara
   Anna
   8 november, 2017 kl 16:41

   Ja det måste ju vara galet kul! Att prata löpning är ju det bästa. Fast jag tänker att jag nog inte skulle lyckas få det intressant för någon annan än för mig själv :) Det krävs lite talang för sånt tror jag :)

 • Svara
  Mia
  8 november, 2017 kl 12:29

  Fast jag tänker ändå ”The Piggelina and Men Mia-podd”…. Garanterat en babblig och cappuccinodoftande succé! :)

  • Svara
   Ida (Träningsblogga)
   8 november, 2017 kl 15:08

   Jag skulle LÄTT lyssna på den, låter som en perfekt idé! Go for it!

   • Svara
    Mia
    8 november, 2017 kl 21:09

    en lyssnare i alla fall. lätt värt! P.S. Har inte heller hunnit lyssna på er nya. Men SKA!

    • Svara
     Anna
     9 november, 2017 kl 07:36

     Haha, få inga onda tankar nu. Du vet att jag är lättövertalad när det är cappuccino involverat :)

   • Svara
    Anna
    9 november, 2017 kl 07:36

    Haha, två lyssnare då ju! :) Snart helg, då ska jag lyssna på dig!

  • Svara
   Anna
   8 november, 2017 kl 16:44

   Det hade blivit en grym podd. Du hade pratat och jag hade druckit cappuccino :) Eller så hade vi pratat ihjäl oss så som man gör när man går igång på löpning. Hade varit bästa anledningen till en blogg (podd!!!)-dejt om inte annat!

   • Svara
    Mia
    8 november, 2017 kl 21:10

    Det här tål att tänkas på, men jag vill faktiskt också sörpla cappu, inte bara prata! :D

 • Svara
  traningsgladje
  8 november, 2017 kl 14:26

  hallå. bloggen är inte på utdöende. enligt svenskarna och internet så går bloggläsandet starkt. :)

  • Svara
   Anna
   8 november, 2017 kl 16:45

   Å vad glad jag blir att du säger det. Så slipper jag känna mig som en dinosaurie :)

 • Svara
  Ingmarie
  8 november, 2017 kl 17:31

  Tänker exakt samma men jag skiter i om jag är helt ute. Så länge jag har kul. :-D En podd av och med dig skulle jag dock garanterat följt slaviskt!

  • Svara
   Anna
   9 november, 2017 kl 07:34

   Haha, det känns skönt att det i alla fall finns en lyssnare :)

 • Svara
  Emma
  9 november, 2017 kl 16:07

  Jag måste vara den enda som inte gillar poddar😀 Jag tycker det är jobbigt med folk som pratar och skrattar i mun på varandra. Liten brännskada kanske men jag läser hellre en blogg om den är välskriven😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.