Aktuellt

Det där kvällspasset

Jag kommer hem sent efter en idag i skolbänk. Det är mörkt som attan ute. Jag är hungrig och dränerad på energi. Filten och tofflorna skriker efter mig… Klockan är 19.30 men känns som 22. Jag går och tränar.

Jag tränar aldrig frivilligt så här dags.  Jag är en mästare på att klämma in morgon- och lunchpass, och allt efter 19 känns som mitt i natten.

Men jag står där. I träningskläder. Och när jag ser mig själv i spegeln ser jag med viss fantasi ganska pigg ut. Träningskläder gör verkligen susen. Vem känner sig inte sportig i tights liksom? Jag är redo.

45 minuter och minst lika många burpees senare är jag en ny människa. Jag har haft kul varenda minut, fått en skönt svidande känsla i mina muskler och känt hjärtat hoppa rundor innanför bröstbenet.  Jag mår som en prinsessa och ångrar inte en sekund.

Och soffan står kvar när jag kommer hem.

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  22 november, 2017 kl 21:37

  Skolbänk? Berätta! Har nog helt missat det! :-O

  0
  • Svara
   Anna
   23 november, 2017 kl 07:21

   Inget spännande. Utbildning på vanliga jobbet bara :)

   0
   • Svara
    Ingmarie
    23 november, 2017 kl 19:37

    :-) Men alltid lär man dig något. :-)

    0
 • Svara
  Mia
  23 november, 2017 kl 09:27

  I know the feeling! Fast sent igår kväll när det var varmt och all is hade tinat bort vågade jag och nackjäveln oss ut på en löptur. Det var så värt efteråt! <3 Bra jobbat Anna! Vet inte om jag skulle palla burpees sent på kvällen :P

  0
  • Svara
   Anna
   23 november, 2017 kl 20:09

   Ingen tid är fel för burpees. Älskar burpees!

   0
 • Svara
  Ida
  23 november, 2017 kl 19:40

  Skoj att du var med! Förlåt om det blev lite väl många burpees :P

  0
  • Svara
   Anna
   23 november, 2017 kl 20:11

   Äsch jag älskar burpees! Väntade bara på en omgång hoppburpees på brädan också :)
   Grymt pass förresten! I’ll be back!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.