Aktuellt

Sjukt spännande dagar ahead!

Det är två galet spännande dagar på ingång. Och jag har laddat upp med dubbelpass treminutersintervaller. 

De första 8 treminutersintervallerna roade jag mig med en gottepåse bestående av roddmaskin, kettlebellsvingar, tricepspressar, utfall, kettlebell clean & press, bänkpress, axelpress, upphopp och burpees.

Resten tog på jag på spinningpasset i en underbar mix av under- och över tröskel. Jag hade två krav på passet: att jag skulle svettas och att instruktören inte skulle sjunga. Check på båda och jag gick hem trött och nöjd. Full av energi till den rafflande fortsättningen på veckan! Så här:

Torsdag: jag ska provspringa. Löpcoachning på schemat och jag gissar att det blir ca 2 km löpning för mig. Förstår ni hur nervös jag är? För precis när benet har blivit så bra att jag inte tänker på det varje vaken minut, vill jag ju inte rasera allt. Håll en tumme snälla.

Fredag: jag fyller år. Och jag blir liksom aldrig vuxen i det sammanhanget. Jag vill ha presenter, jag vill bli firad. Men barnen har tappat min önskelista och liksom glömt bort den stora dagen. Fredagens spänningsmoment blir därför att se om jag ens får en enda present. Och om de kommer ihåg ljuset i gröten!

Fast jag har sett att det har kommit ett mjukt paket med avsändare Asics…

Presenter i alla ära, men mest av allt önskar jag att benet håller för 2 km löpning i morgon. Och gör det det är det ju värt att firas i sig. Födelsedag eller inte. Och då kan jag ju fira med alla de där presenterna som de glömt att köpa. Eller?

5 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  26 oktober, 2017 kl 08:25

  Oh födelsedag! Lyllos… Själv får jag vänta i knappt en månad på att bli firad. Önskar mig extra mycket träningstid, god mat och varma löparkläder. Det märks vad en vill med sitt liv va? Jag hoppas det går bra med löpningen för dig. Det om något är ju världens bästa present!

  • Svara
   Anna
   26 oktober, 2017 kl 10:35

   Den som väntar på något gott :)

 • Svara
  A-mamman
  26 oktober, 2017 kl 08:55

  Lycka till idag!
  Men jag undrar om dina intervaller: kör du en övning i tre (!) minuter? Jag skulle aldrig palla t ex utfall i tre minuter!

  • Svara
   Anna
   26 oktober, 2017 kl 10:34

   Nej det var en cirkel med alla övningar ovan. Så gjorde man åtta reps av varje tills tiden var ute (tre minuter). Utom roddmaskinen, i den fick vi snällt sitta kvar i, i alla tre minuter.

   • Svara
    A-mamman
    26 oktober, 2017 kl 11:00

    Aha :) 8 reps, inte 8 varv eller något. Tack för svar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.