Aktuellt

Konstigt i träningsklädeslådan

Är det inte konstigt att träningsgarderoben är proppfull, men ändå finns det inte ett enda par långa tights med åtminstone lite värdighet kvar. Längst ner i lådan, under miljoner finisher-tröjor, underställströjor och löparkjolar, hittar jag något som ska föreställa långt och tight. Men det är inget upplyftande jag ser…

Favorit-tights i mörker. Då syns inte skavankerna. Bäst så.

Reflexerna bortskavda från favorit-tightsen. Second best har blivit helt lösa i baken. Några till och med genomskinliga. Alltså hallå. Hösten är i antågande och jag är inte rustad.

Men med tanke på att Högerbenet inte vill springa en enda meter i helgen ser jag genast min chans till tröstshopping. På internet that is. För efter gårdagens kortpass vill detta ben inte ens gå. Och än mindre lyftas upp i den där förtvivlat onda rörelsen som behövs när man ska trä på ett byxben. Något har slagit slint big time. Fortfarande självförvållat och medräknat i kalkylen. Fortfarande inte kul.

Så länge jag kunde träna annat brydde jag mig föga. Nu gör jag. Fast jag låter mig inte nedslås. För jag vet att tröstshopping är lösningen på alla problem. Så hjälp mig nu. Vilka tights är de snyggaste, skönaste, bästa, snabbaste?

0

12 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.