Aktuellt

Fotoproblem

Jag har inte sprungit på ett tag. Vilat högerbenet och varit snäll. Det är inte så att jag har sjunkit djupt ner i soffan, jag har tränat allt annat kul som benet tillåter. Problemet är att jag inte kan dela med mig. För jag vågar inte fota mig själv på gruppträningspass…

En annan gång. När jag vågade…

Ett inlägg utan bild är ju astrist. Och jag vet inte hur jag ska smyga till den där bilden utan att någon ser, när jag är omringad av trettio pers. Det känns liksom lite fånigt… Därför har ni inte fått läsa om veckans äventyr i spinningsalen eller lyckan att blanda burpees och upphopp i ett svettigt intervallpass. Men det har hänt. Även om jag saknar bildbevis.

 

I morgon har jag företagslöpning. Det är mest företaget som löper dock. Jag dirigerar mest.  Förhoppningsvis lyckas jag ta en bild i den fantastiska skog som ligger i anslutning. Så att jag kan skriva ett par rader om hur underbart det var att springa den där uppvärmningskilometern. Om höstluften och de röda löven. Eller hur ont det gjorde i ett puckat högerben och ett par svordomar om hur mycket det egentligen kan regna.

Annars lovar jag att berätta om världens bästa app. Som inte alls har med löpning att göra, utan om mat…

Happy kanelbulle alla.

4 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  5 oktober, 2017 kl 09:17

  Tips: fota detaljer. Inte lika kul som att se dig träna, men en hantel i närbild, en sko på en stepbräda eller en benböj som syns i spegeln (kommer snart på min lilla blogg!), det kanske är bättre än inga bilder alls.

  • Svara
   Anna
   5 oktober, 2017 kl 15:26

   Tack för tips! Ska testa mig på detta när alla lämnat lokalen ikväll…. Återkommer med resultat!

 • Svara
  Mia
  5 oktober, 2017 kl 09:46

  Läste fotproblem och fick stora skälvan! Klarar fötter verkligen av att skriva brev?

 • Svara
  Anna
  5 oktober, 2017 kl 15:27

  Nehej, några fotproblem tänker jag inte få. Någon måtta får det vara :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.