Aktuellt

Dubbelarbetad!

När man springer får man träning och frisk luft i ett. Värsta tidseffektiva. Är man löp-invalido får man dubbelarbeta: gymmet först, promenad sen. 

Testar Easy Line för första gången i livet. Tror (som vanligt..) att det ar ett pensionärspass men det är faktiskt helt ok. Vi varvar inte jättejobbiga maskiner med lite mer jobbiga helkroppsövningar på golvet i mitten.  Det blir ett bra pass. Dessutom är jag våldsamt nöjd över min spikraka planka trots att jag inte ens vet att någon tar kort…

Men som sagt, någon vidare frisk luft uppbringas icke i den pyttelilla salen. Den får jag skaffa mig på egen hand. Sliter med Fredrik ut på promenad fastän det regnar ymnigt. Kläcker ur mig att det är ett bra tillfälle att prova våra regnkläder som han köpte när han gick utrustnings-bananas i somras. Han nappar. Såklart. Jag vet vilka knappar jag ska trycka på, vi har ju för fasen känt varandra i TJUGOFEM år nästa månad…

Jag går all in och testar hela garderoben. Samtidigt. Därav min något Michelingubbsliknande look. Vi snackar fjäderlätt och smidigt komprimerbar dunjacka med funktionell regnjacka ovanpå det.  Kläderna fixar biffen. Tro tusan det, de är inköpta efter grundlig research.  Men pengarna räckte visst inte till ett par vattentäta skor…

 

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  23 oktober, 2017 kl 17:26

  Vilken snygg planka du fick till! *Rätt-teknik-nörden-vinkar”. Ibland önskar jag att jag kunde se människor träna utan att vilja korrigera. Fast nä, det gör jag inte alls. Pilatesnörd som jag är. :-P

  0
 • Svara
  Anna
  23 oktober, 2017 kl 21:42

  Tack 🙏🏻 Och jag tänker att det hade varit skönt att kunna se en löpare utan att analysera ihjäl mig 😀

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.