Aktuellt

Målsättning 2018: att vinna ett maraton…

Det är tur att jag ska till Umeå på torsdag. För när Facebook svämmar över av folk som taggar Köpenhamn halvmarathon på lördag hade det varit så farligt enkelt att bara råka anmäla sig. Och det fattar ju till och med jag i mina ljusa stunder, att det inte hade varit så smart för återhämtningen. 

Köpenhamn halvmarathon 2014

Och Umeåbesöket lyckas jag pricka in mittemellan Umemilen,  Varvetmilen och Umemaran. Man kan tro att det sitter en återhämtningsguru uppe bland molnen och liksom ser till att jag inte ska falla i frestelse. Umemaran är annars ett drömlopp. Inte för mig, men för min pappa. Varje år kollar han resultatlistan och ringer och berättar vilken placering jag skulle ha fått….

Han tycker jag ska komma ”hem” och visa var skåpet ska stå. Som om jag vore typ Isabella Andersson. Nästa år kanske jag ska försöka få till det där loppet. Som verkar ganska ensamt och kanske inte roligast i stan. Men liksom för att ställa det där skåpet.

Och kollar jag resultatlistan från förra året är han inte helt fel på det, farsgubben. 3.35 som segrartid i motionsklass.  På pigga ben hade jag rockat och vunnit en brödrost.

Fast berätta inte för någon att det bara var fyra startande.

 

0

10 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  12 september, 2017 kl 20:28

  Synd på brödrosten :( Jag vann en halvmara en gång för hundra år sedan, men det var inga priser i motionsklassen… Ångrar fortfarande den segern!

  0
  • Svara
   Anna
   13 september, 2017 kl 07:29

   Alltså jag har vunnit en elektrisk potatisskalare! Där snackar vi! En gång vann jag en hotellövernattning med middag för min tredjeplacering, fast jag hade ingen tanke på att jag någonsin skulle kunna hamna på en prispall så jag åkte hem olyckligt ovetande och missade priset…

   0
 • Svara
  Mari
  12 september, 2017 kl 20:46

  Hm, en brödrost… inte illa 😂

  0
  • Svara
   Anna
   13 september, 2017 kl 07:30

   Förmodligen mer användbar än min elektriska potatisskalare jag vann en gång😀

   0
   • Svara
    Mari
    13 september, 2017 kl 20:37

    Haha, men alltså.. vilka vinster 😂

    0
 • Svara
  Jonas Bergman
  13 september, 2017 kl 06:47

  Hej. På tal om maraton… Jag ska springa (lufsa) Chicago om en månad och är på jakt efter en löparkeps med svenska färger. Ryktet säger att den svenskättlade publiken stöttar extra mycket då. Jag hittade en bild på din blogg där du har en blågul Springtime-tröja och en svensk keps på dig. Så min fråga är: var fick du tag på kepsen? Är det en löparkeps?

  0
  • Svara
   Anna
   13 september, 2017 kl 07:32

   Man fick den och tishan från springtime som jag åkte med. Jag tror jag har slängt den annars hade du kunnat få den. Aldrig använd utom på bilden… kan kolla ett varv till i gömmorna om du vill?

   0
   • Svara
    Jonas Bergman
    17 september, 2017 kl 13:50

    Tack för erbjudandet. Kollade med Springtime och de lovade att skicka en i paketet till Chicago. De hade några kvar i lager :-)

    0
 • Svara
  Sara Borg
  13 september, 2017 kl 11:05

  Men cool målsättning alltså! Jag kom på pallen i ett lokalt cykellopp i somras och vann en aladdin-ask… :-)

  0
  • Svara
   Anna
   14 september, 2017 kl 07:52

   Haha, eller hur! Den låter stencool. Får hoppas det inte är fler än fyra deltagare nästa år heller. Haha, aladdin-ask alltså. Då har jag hellre en brödrost. Men tråkigast av allt är väl ändå vattenflaskor? :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.