Aktuellt

Happy Lidingö. Och Berlin…

Idag springer halva världen Lidingöloppet medan resten roar sig på Berlins gator. Jag sitter i Kävlinge och undrar hur det gick till…

 

Lidingö startar om en timme och jag kan riktigt känna känslan i magen så där precis innan. Nervositet blandat med ladd. Bajamajalogistik och den stora frågan varför. Om några timmar kommer de fortfarande att undra varför, men lite senare ändå har de svaret i sin hand. För att lopp är så himla kul. Och för att det är så värt det när man äntligen passerar mållinjen.

Jag vill vara där men jag har inga lopp inplanerade förrän nästa år. Alltså hallå.  Det här är saker jag funderar på, för att råda bot på min lopptorka:

30 september Malmö Halvmarathon
30 september Öved Trail, 10 km
14 oktober Ryssberget Trail 17 km
14 oktober Varberg halvmarathon
14 oktober Skrylle challenge. 13 eller 26 km
28 oktober Markusloppet 50 km
29 oktober Yddingeloppet 12 km

För att få uppleva den där pirriga känslan kvällen innan. För att sitta och gäspa i bilen på morgonen med fjärilar all over the place. För att njuta av den där sköna tröttheten efteråt. För att dricka ologiskt många cappuccino efter målgång, som dessutom smakar tio gånger så gott som i vanliga fall.  Den som lever får se vilket eller vilka det blir. Någon som har ett förslag?

Men medan jag funderar: LYCKA TILL, alla ni som springer!

0

17 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  23 september, 2017 kl 15:01

  Kan vi inte dejta i Varberg? ☕🏃

  0
  • Svara
   Anna
   24 september, 2017 kl 21:18

   Jomenjooooo! Jag vet ju var cappuccinon finns! Ska du dit?

   0
   • Svara
    Mia
    25 september, 2017 kl 11:18

    Vet inte, men det hade ju varit kul! 😅 Ska kolla upp hur kommande helger ser ut!

    0
 • Svara
  Emma
  23 september, 2017 kl 16:20

  Mår också lite dåligt över att inte vara med😐 Som ”tur” är är jag förkyld så det hade inte passat så bra ändå….

  0
  • Svara
   Anna
   24 september, 2017 kl 21:18

   Krya på förkylningen! Även om den var lite läglig just i helgen :)

   0
 • Svara
  Helena Z
  24 september, 2017 kl 09:47

  Klart du skall springa Skrylle! Har provsprungit banan och om tom jag (som älskar tartan över allt annat) tyckte det var kul måste det ju vara bra :-D

  0
  • Svara
   Anna
   24 september, 2017 kl 21:19

   Var den superteknisk? Jag är så sämst på sånt… Blir helt trött i huvudet av att koncentrera mig :)

   0
   • Svara
    Helena Z
    25 september, 2017 kl 10:50

    Den bit som var absolut svårast när jag sprang (delar av mtb-spåret, som dessutom låg på de sista km om man sprang långa banan) har plockats bort. I övrigt skulle jag säga att det finns något parti där man får tänka lite extra på att lyfta fötterna, men om jag klarade det utan några fall lär det inte vara problem för någon annan :-)

    0
 • Svara
  Johanna
  24 september, 2017 kl 11:37

  Jag har också loppabstinens! Maken springer Malmö halvmara nästa helg men jag jobbar. Har funderat på Varberg men Skrylle lät ju kul också, måste kolla upp det! Men Kristianstad trail blir det iallafall i slutet av november! Ska du dit också?

  0
  • Svara
   Anna
   24 september, 2017 kl 21:20

   Jamen där brukar jag ju liksom hamna. Ångrar mig varje gång för att det är så tekniskt, men glömmer alltid bort det :) Fint lopp!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  24 september, 2017 kl 17:09

  Du har ju faktiskt haft ett MAGISKT år! Ofattbart bra ju!
  Kanske SUM med mig? ;-)

  0
  • Svara
   Anna
   24 september, 2017 kl 21:21

   SUM! Jamenjaaaa! Fast nästa år :) Springer du i år?

   0
   • Svara
    Ingmarie
    24 september, 2017 kl 21:52

    Jag klurar på det faktiskt. (!!!!!!!bara det liksom!!!!) Egentligen vill jag till Tyskland o köra ett swimrun men det är ju väldigt mycket dyrare, och krångligare, än att cykla en tubstation bort…

    0
 • Svara
  Fredrika
  24 september, 2017 kl 18:03

  Har du tips till trail lopp nästa år?

  0
  • Svara
   Anna
   24 september, 2017 kl 21:24

   Stävie trail :) Beror ju lite på var du bor förstås, men Österlen spring trail är grymt fint. Sen är jag nyfiken på stockholm ecotrail och högakusten trail. Också alla loppen i fjällen….

   0
 • Svara
  Karoline
  25 september, 2017 kl 13:49

  Jag vet – ta över min startplats i Malmö halvmaraton då jag inte kan springa pga en dum ljumske!!! :) Specialpris 300kr inkl namnändring!! :) vore en ära att du tar över den!! :)

  0
  • Svara
   Anna
   26 september, 2017 kl 22:08

   Men ååå vad lockande! Har dock beslutat mig för att inte pusha det nu. Känns lite som living on the edge efter alla långa lopp.Krya ljumsken så springer vi båda nästa år!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.