Aktuellt

Uppdaterad not so much

Jag är sämst på att uppdatera info. Kollar jag runt på sidor jag är registrerad på, och till och med min egen blogg, hittar jag de mest inaktuella uppgifterna. 

På min profilbild på jogg.se är jag purung. 35 år, olöpt och rynkfri. Jag har till och med keps. Det har nog inte hänt sen dess.  Men tröjan känns pinsamt bekant. Springer jag verkligen fortfarande omkring i en tröja från 2008. Det är visst inte bara på internet jag är ouppdaterad…

På min egen blogg är jag 42 år. Jag har en nybörjarkurs i löpning som börjar den 30 augusti. Förra året! Anmäl er inte till den. I won’t be there. Och bloggen jag driver heter visst fortfarande ORKA MERA! på sina ställen. Fast jag liksom alltid kräkts åt det namnet.

Funbeat står jag på huvudet på en bild daterad 2010. Men texten är hyfsad up to date. Förutom att jag inte kommit mig för att ändra ihopskrivningen ”funktionellträning” som retat mig i ett par års tid!

Behöver jag säga att mina barn är typ 4 och 8 år på det foto som står framme här hemma…?

6 Kommentarer

 • Svara
  Erika - Löpningen & jag
  11 augusti, 2017 kl 07:56

  Haha! Och personbästa på 5.13min/km tror jag inte heller är helt sant år 2017!

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2017 kl 08:00

   Med tanke på att jag sprang mitt senaste maraton i 4:54-fart så neeej. Det måste vara från någon ultraintervall 2010. Typ enda gången jag reggat på jogg 😀

 • Svara
  Mia
  11 augusti, 2017 kl 08:41

  Äntligen lite snask! Gottar mig och ser fram emot mera :) 35? Men det är väl i alla fall sant?!

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2017 kl 08:47

   35??? Jag är tjugotre… Och mer snask kommer. Innan lunch. Och då snackar vi jättesnask….

 • Svara
  Trail och Inspiration
  11 augusti, 2017 kl 10:56

  Oooh, hög igenkänning på ouppdaterade barnfoton… *emoji som håller för ögonen* :-o

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2017 kl 15:13

   Men tiden går ju så fort, hur ska man hinna med? Hur ska man fatta att den där fd åttaåringen numera frågar om vi ska dricka rosévin på uteservering och försöker få ordning på koppling och gas….?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.