Aktuellt

Seriöst!

Är med i en grupp på Facebook för oss som ska springa Ultravasan 45 eller 90. Det är mycket pepp, och jag dras liksom dit. Samtidigt som det är så sjukt mycket nojor. Folk är så galet seriösa. Någon undrar hur stora muggar som bjuds till sportdrycken. För att kunna beräkna kalorier… 

Som om man hade en aning om hur många kalorier som kommer att behövas ändå. Skulle tro att det är bra många fler än vad som får plats i en mugg, oavsett storlek…

Det är frågor om frukost och alla möjliga underliga svar. Jag blir nervös. En gröt är en gröt är en gröt. Jag vill inte ha pasta till frukost bara för att jag ska springa. För att inte stissa upp mig i onödan tror jag att jag checkar ut från facebooksidan.  Ägnar mig åt mina egna nojor utan att få nya.

Gläds åt jag har hittat en kyl och en frys att hyra plats i. För grädde och kylklamp.

I dag blir det massage. I morgon klipper jag tånaglarna. Har jag glömt något?

11 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  16 augusti, 2017 kl 20:57

  Det där kommer bli super :) Och dom där sidorna, man blir ju liksom inte lugnare.

  • Svara
   Anna
   17 augusti, 2017 kl 07:46

   Nej de gör bara att man blir påmind om nojor man inte kommit på att man borde ha. Typ är det trafikstockning mellan Hundfjället och Berga klockan 04 en lördag morgon…..? Den tanken är det nog bara stockholmare som har. Eller lyckligt ovetande skåningar….

   • Svara
    Mari
    18 augusti, 2017 kl 07:44

    Haha exakt!! Ska tänka på dig imorgon :)

 • Svara
  Ingmarie
  16 augusti, 2017 kl 21:29

  Haha! Att folk orkar tänker jag! :-D Du kommer ha med dig exakt det du behöver!Viktigast är skorna. Och plastkortet så du kan införskaffa det du behöver OM du glömt något. (Ps. är kvar till 27/8 om du är cappuccinosugen. Ev besöker jag Skåneland onsdag-torsdag nästa vecka)

  • Svara
   Anna
   17 augusti, 2017 kl 07:48

   Skorna har jag glömt förr så det händer inte igen. Plastkortet däremot. Det måste jag ju ha i Mora. För cappuccinon…..Om jag hinner!
   Skåneland onsdag-torsdag!!! Hör av dig i så fall. Jag ska bjuda dig på godaste cappun, jag lovar!

   • Svara
    Ingmarie
    18 augusti, 2017 kl 22:35

    Du hinner! Med råge! Och jag är 100% säker på att du vet var bästa cappun är;-)

 • Svara
  Staffan
  17 augusti, 2017 kl 08:30

  Är det Ultravasanskorna på bilden? Det kommer gå fint, som sagt, se det som en heldagsutflykt i löparskor och inte en tävling så minskar prestationspressen!

  • Svara
   Anna
   17 augusti, 2017 kl 08:52

   Nej det är favoritasfaltskorna. Men det blir New Balance i skogen med. Fast i annan version!Jag känner faktiskt ingen prestatonspress, mer än att det hade varit rysligt gott att hinna med en cappuccino innan de stänger….

 • Svara
  Susanne
  17 augusti, 2017 kl 15:05

  Är du medveten om att Wayne´s coffe i Mora har öppet till kl 17 på lördag… Vilket innebär att du har 12 timmar på dig för en god cappuccino innan stängning. Men det kanske inte är tillräckligt bra kaffe där för en finsmakare som dig? (Personligen älskar jag deras kaffe, ägnar alltid detta café ett besök första helgen i mars varje år, när jag väntar in min man som ska gå i mål på skidor ;) )

  Så du ska nog får lite go-kaffe tror jag. Tror till och med att det kan bli ett hederligt ”tre-fika” med en medalj hängande runt halsen… ;)

  • Svara
   Anna
   17 augusti, 2017 kl 15:11

   Haha, jag har stenkoll på wayne’s coffees öppettider. Har till och med tagit reda på att de har ikaffe :) Men för att hinna njuta av kaffet måste jag ju vara i mål typ 16, så det känns lite tufft. Och sen ta sig dit. Det är sexhundrafemtio meter!!! :O Kan man ens gå så långt på mindre än en timme, när man sprungit i en evighet. Men jag har det som en bra morot när det börjar gå trögt :) Och hinner jag inte dit kanske du kan dricka ett par åt mig :) De borde satsa på en pop-up kaffebar i målområdet. De hade gått med vinst bara på mig :)

   • Svara
    Susanne
    17 augusti, 2017 kl 15:20

    :)
    Om du ber snällt så kan man ju fråga någon som bara sprungit 1/4 av sträckan (och därmed inte alls har lika trötta ben…) att hämta en kaffe och möta upp dig vid målgång… men då måste du ju så klart bara säga hur dags vi ska mötas vid målportalen, hur svårt kan det va liksom?!?!? ;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.