Aktuellt

All tid i världen

När man panikåterhämtar sig mellan Ultravasan och Helsingborg marathon har man oceaner av tid över. Till att läsa bloggar, dricka cappuccino och gå på massage.

Så typiskt att alla massagetider är upptagna och att 90% av de bloggar jag följer har typ bloggstrejk.

Jag skulle kunna göra något annat vettigt av tiden, som att städa eller sälja löparskor på Tradera. Men hallå, sånt återhämtar ju inte kroppen.

På tal om skor… sista chansen att buda på mina godbitar idag! Missa inte! Och skulle du ändå missa kommer snart ett par Inov8 trailtalon till försäljning. Måste bara återhämta klart mig först! Och drömma om rosa skor i en grön skog! Rosa skor som springer that is. Inte bara går, står och poserar…

 

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  23 augusti, 2017 kl 15:06

  Det kommer en uppdatering om några timmar hos mig. Fast där kan du ju inte lägga tid på att kommentera som det verkar… :/ Hopaps jag åtminstone kan erbjuda lite distraktion i återhämtningstider. Även jag har löpvilat – i två dagar! Är nu inne på tredje dagen och tror att jag har glömt bort hur man gör när man springer….

  0
  • Svara
   Anna
   24 augusti, 2017 kl 15:47

   Jag lägger massor med tid på att kommentera. Skriver varje kommentar fyra ggr innan jag kommer på att det inte funkar, och ger upp… heja supporten, hoppas de löser det snart! 😀

   0
 • Svara
  Hanna
  23 augusti, 2017 kl 22:07

  Härlig färg på skorna. Snart kan du ge dig ut och springa igen. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   24 augusti, 2017 kl 15:48

   Eller hur! Och fortfarande sådär oanvänt rena 👍. Hoppas det inte varar så länge 😀

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.