Aktuellt

Veckans löpare!

Idag är jag veckans löpare inne hos Petra. Så vill ni veta om mina drivkrafter, mål och bästa knep för att behålla motivationen så är det bara att klicka er in och läsa. Fast vid det här laget är ni nog rätt införstådda med hur jag funkar. Att jag är en traktor som tankas med cappuccino. Som gillar långt bättre än hårt, och som springer vilse så ofta att ingen längre räknar med att jag ska komma hem…

För nytillkomna läsare kommer en sammanfattning av mig och min blogg. Så ni kan fatta beslut om det är värt att stanna…

Bloggen:

Ostrukturerad, spontan och med ett uns av dålig humor.  Ofta fula bilder i dåligt ljus med objektet placerat mitt i prick, helt tvärtemot konstens alla regler.

En inlägg om dagen. Mer orkar varken jag eller ni.

Ord ni aldrig kommer att läsa är kalorier, Nocco eller Propud.  Ni kommer heller inte  peppas till plankutmaningar och annat som verkar våldsamt långtråkigt och meningslöst.

Ni kommer höra ordet cappuccino fler gånger än ni klarar av och lära er var det bästa kaffebarerna finns om vi så snackar Skåne, Stockholm eller New York.

Ni kommer inte se många bilder på min pulsklocka. Jag skryter ogärna med mina tider eftersom jag tycker det är ganska ointressant. Däremot kommer ni få höra fula ord när den slutar fungera, eller på annat sätt strular. Något som händer mest hela tiden.

För den som ändå vill ha ett litet hum om vilken löpare jag är, och om det finns någon chans att vi möts i samma startgrupp, så redovisar jag mina pers. För att jag vet att 90% av löpfolket faktiskt tycker sånt är jättespännande…

Milen: 42:05
Halvmara: 1:32:33
Mara: 3:22:17
Distans: 80,04 km (BUS Trelleborg)

Sån är jag. Stanna eller gå. Fast springa är roligare! Kul att ni tittade in!

0

1 kommentar

  • Svara
    Mia
    30 juli, 2017 kl 22:36

    You had me at hello… :)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.