Aktuellt

BUS 2017 – börjar tagga till!

Jag är anmäld till Backyard Ultra Sydkusten på lördag. Ett varv på 6,7 km varje timme så länge man orkar…

Jag har stuckit huvudet i sanden fram till idag. Tänkt att det verkar jobbigt och utdraget. Funderat på att hoppa över.

Men Fredrik tänker annorlunda. Han ska hoppa av efter 5 varv för att spara benen till orienteringstävlingar veckan efter. Från klockan 15 är han därmed till min tjänst. Och han går all in…

Han har nu planerat ett base camp med sina nyligen inköpta tältprylar. I varje vila mellan starterna kommer han att bistå med luftmadrass för vila och massage (!). Han kommer att ha ett helt survival kit med skavsårsplåster och livsnödvändiga sjukvårdsprylar.

På det lättviktskök han precis klickat hem kommer han, med ett barns iver, att göra kaffe med oskummad havremjölk. Han kommer servera såväl gröt och Hönökakor med mjukost. Allt det där min kropp vill ha när jag springer långt. Och chips.

Jag planerar inte hålla på längre än fem mil (kl 18) men han har redan satt pannlampan på laddning. Om ifall att…

Yngsta dottern ska också med som support. Har redan tänkt igenom vilka böcker hon ska läsa mellan uppdragen som mattant. Familjen är all set. Det är nästan så jag börjar tagga till själv!

Måste bara skaka ur mig de tre milen jag precis sprang in i benen. Let’s do this!

8 Kommentarer

 • Svara
  Märta Johansson
  2 juli, 2017 kl 21:51

  Heja! Nån gång ska jag testa själv, men i år passade det inte.

 • Svara
  Hanna
  2 juli, 2017 kl 22:28

  Heja dig! Grymt ju med sådan support. :-D

 • Svara
  Lillian
  3 juli, 2017 kl 07:40

  Shit alltså, det blir ju mörk framåt elva! :-)

 • Svara
  MarathonEmma
  3 juli, 2017 kl 09:42

  Heja, jag tror på dig! :D

 • Svara
  pernillels
  3 juli, 2017 kl 11:03

  … och sen blir ni kvar och supportar mig tills jag har sprungit klart? :-D

 • Svara
  Mia
  3 juli, 2017 kl 14:52

  BUS låter…eh…annorlunda men kommer nog gå grymt med ett sånt engagemang :) Du är så bra på det där att springa långt och långpass och sånt där medan jag bara maskar och tar på mig skygglappar Tror jag tar rygg på dig i Helsingborg även om du har en ultravasa i benen. Det är nog mitt bästa drag. Sen om jag börjar sura när jag blir för trött är det bara att springa iväg..

 • Svara
  Mari
  3 juli, 2017 kl 18:29

  Vilken grej, heja dig :)

 • Svara
  Åsa Eklöv
  6 juli, 2017 kl 06:40

  Det kommer gå bra, med den supporten!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.