Aktuellt

Traktorn som gick bananas…

Vet inte vad som flög i min inre traktor. Den fick liksom fart…

Fredrik och jag skulle bara ta en liten tur för att snacka av oss lite, mitt i alla förberedelser inför dotterns 18-årskalas. Det börjar lugnt och fint men sen händer det nått. Mina ben får feeling. Fredrik tycker det går för snabbt men vill ändå att vi behåller farten. Det är bra träning, tycker han. Själv tycker jag att det börjar bli lite jobbigt, men han flåsar ännu mer, och nu har han ju beställt fart. Då kan jag ju inte vika ner mig. Axlar rollen som hare.

Jag tänker att vi ska hålla den farten i en kilometer eller så, men Fredrik har andra planer. Vi ska köra ytterligare fyra kilometer och avsluta med en saftig backe på fyra hundra meter . Sen utlovas vila.

Jo tjena. Ingen vanlig beställning på Traktor AB. Men vad fasen, jag ska ju vara den starka i den här familjen. Jag vill inte tulla på min image. Biter ihop.

Uppför backen matar vi på i 4:30-fart. Jag känner mig som en blåsbälg där vi ligger sida vid sida. Så säger han att jag ska sticka före, jag som är starkare. WHAT? ME? Jag ligger bra här tack. Fast så var det den där imagen…

Trycker på lite till och kommer först upp för backen. Luften är regntjock och tung att andas, det känns som jag inte får någon luft. Joggar ett par hundra meter, sen är benen redo igen. Återhämtning är en traktors paradgren.

Fredrik kryper hem, jag springer åttor runt om. Båda sjukt nöjda med ett kanonpass.

Nu är vi redo för 18-årskalas. Men snacka av sig var det ingen som orkade…

4 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  4 juni, 2017 kl 19:59

  Haha, ni får ta ytterligare en runda med andra ord ;)

 • Svara
  Lisa
  4 juni, 2017 kl 21:00

  Haha, lovely! Kul att springa med sin partner!

 • Svara
  Trail och Inspiration
  6 juni, 2017 kl 18:15

  Haha! Älskar det där fotot!! :-D

  • Svara
   Anna
   9 juni, 2017 kl 12:01

   Du skulle ha älskat det ratade fotot ännu mer. Taget innan jag insåg att jag hade foppatofflorna på :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.