Aktuellt

Sveriges bästa motionsspår?

Ni vet killarna som sprungit genom hela landet och luskammat sig igenom dess motionsspår i jakten på Sveriges bästa?  I ett svagt ögonblick skrev jag här på bloggen att jag skulle åka till det motionsspår som gick vinnande ur striden. Jag kan ha drömt, för jag hittar det inte när jag googlar, men jag är nästan säker på att jag skrev så…

I alla fall. I deras blogg avslöjas ett spår i taget, och vi är nu nere på nummer elva. I takt med att Skånespåren placeras blir jag mer och mer nervös över hur långt jag egentligen ska behöva resa. Tänk om det blir Kiruna liksom!!!

Att varje dag gissa sig fram till vilka spår som är kvar är en spännande historia, och planeringen av årets mest ovissa roadtrip är redan i full gång. Men så har Sydsvenskan gjort värsta spoilern! Här presenterar de topp tio, som inte ens finns publicerat på Sveriges bästa motionsspårs egen sida.  KLICKA inte om du inte vill veta!

Så nu vet jag var jag ska.  Mittemellanlångt it is. Och vetefasen om det ens finns Espresso House? Men förhoppningsvis får jag tillfälle att bättra på brännan…

16 Kommentarer

 • Svara
  Staffan
  16 juni, 2017 kl 08:43

  Karlstad it is, det lät som en fin anläggning vid Vänern, trevlig resa :)

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2017 kl 07:25

   Blir spännande! Har aldrig varit i Karlstad. Fast om det stämmer att solen alltid skiner så kan det inte bli fel!

 • Svara
  Staffan
  16 juni, 2017 kl 08:50

  Alternativt får du väl ge dig ut på ett äventyr till spåret i Skåne som de utsåg till Sveriges sämsta, granne med en soptipp och med kaninlik i spåret, det låter ju som en riktig höjdare :)

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2017 kl 07:26

   Jag tror jag hellre kör till Karlstad än springer över kaninlik… men tack för tipset :)

 • Svara
  Kajsa
  16 juni, 2017 kl 11:59

  Där har jag sprungit några gånger men badat desto fler gånger!
  Uppväxt i Karlstad. 👍
  Hör av dig om du vill ha Karlstad-tips.

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2017 kl 07:27

   Jag kan inte åka till en ny stad utan att veta var jag hittar den godaste maten och det bästa kaffet. Har du tips mottages det gärna :)

 • Svara
  Em
  16 juni, 2017 kl 12:06

  Ja spoilern var trist!

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2017 kl 07:28

   Ja alla tidningar skrev om topp 10 och hemsidan länkade till och med till alla tidningar. Utan att själv berätta om det… skitkonstig mediastrategi…

 • Svara
  Mia
  16 juni, 2017 kl 17:18

  Men jägarns vilken spoiler! Förresten, varför sa inte vi upp oss och kom på den här idén först?

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2017 kl 07:28

   Jag vet inte. Vi får göra en copy paste fast i ett varmare land :)

 • Svara
  Åsa
  16 juni, 2017 kl 20:03

  Visst har du i ett tidigare inlägg (från den 15 mars) skrivit att du ska besöka det vinnande spåret 😀.

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2017 kl 07:29

   Grymt att du håller ordning på mig! Jag letade och letade… Men nu såg jag det! Nu kan jag inte komma undan!

 • Svara
  Anna
  17 juni, 2017 kl 07:27

  Kaffetillverkaren Löfbergs har ett café, Rosteriet, i inre hamnen i Karlstad. De borde veta hur man gör en cappuccino. Annars dricker många Karlstadbor sitt kaffe på Carli i närheten av stationen. Själv dricker jag inte kaffe, men blev plötsligt sugen att testa en cappuccino.

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2017 kl 07:29

   Tack för tips! Och lycka till med cappuccinon! Hoppas den smakar :)

 • Svara
  Frida
  18 juni, 2017 kl 17:28

  Åh Skutberget<3 Jag bor granne med Skutberget och är så glad för det. Naturum i Mariebergsskogen är mysigt, jag skulle ta båtbussen dit som går på Klarälven. Då får du se Karlstad från vattnet också. Välkommen hit!

  • Svara
   Anna
   20 juni, 2017 kl 22:12

   Nämen tack vad bra tips! Karlstad here I come! Måste bara vänta in sommaren lite!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.