Aktuellt

Midsommar 2017

Receptet på en bra midsommar är ganska enkelt. En stuga vid havet, sol, bad, häng med vänner, grillat och jordgubbar. Och så lite små grodor om man har barn i den åldern. Enkelt i teorin. I verkligheten faller det oftast redan på solen…

Receptet på MIN midsommar är inte så pjåkigt det heller:

Startar dagen med frukostgröt de lux, extrapimpad med det midsomrigaste som finns: jordgubbar.
Tar bilen till Skrylle för en morgonrunda med Fredrik. Hittar ingen vallmo att sätta i håret och kompenserar med mina senaste och mest vallmofärgade skor. Fint ska det vara!
Efter avslutad runda möter vi upp med dottern på Love coffee. Ja ni fattar. Midsommarcappuccino och midsommarcroissant.

Med en sån start kan det inte gå fel. Speciellt inte när man köpt upp hela Skånes samlade skörd av jordgubbar. Let the midsommarfirande begin!

 

4 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  23 juni, 2017 kl 22:22

  Aha! Så det var DU som köpt slut på alla lager! Även i 08a land. Du är skyldig mig minst 2 lådor nu!

  • Svara
   Anna
   25 juni, 2017 kl 20:22

   Jajamen, jag är skyldig! Lovar att ge dig två lådor när vi ses :)

 • Svara
  Pernilla törnell
  24 juni, 2017 kl 18:10

  Skulle du kunna ge mig ett resetips till Skåne el Halland där ett längre löppass(30km) kan kombineras m härligt cafehäng, god mat o bra boende. Vill överraska min man som fyller 40. Vi bor i Bohuslän. Tack på förhand!
  /pernilla törnell

  • Svara
   Anna
   25 juni, 2017 kl 20:32

   ååå det finns så mycket fint! Österlen är fantastiskt, det finns skåneleder och andra leder så man kan knåpa ihop så långt man vill. Brösarp, vantalängan, hallamölla är bra ord att googla om du vill hitta sträckningen och välja rutt. Man kan fika på alunbruket men det är ett ganska ordinärt ställe. Det finns bättre ställen om man tar bilen en bit när man är klar. Gillar Mandel och målla (rawfood), madame blå, franskans creperie och mandelmanns trädgårdar (känt från teve…) . Fast bäst gillar jag bygatan 35 i st olof! Ska ni sova över i krokarna är Vita stenen ett enkelt boende med fantastisk frukost och bra mat! Den frukosten är to die for!!!!

   VIll man inte till österlen, finns det fina rundor på söderåsen och bra fika på klåveröds vandrarhem.

   Kullaberg är ju också galet fint och Rusthållargården i Arild är som gjuten för en 40-årsfirare.

   Båstad-Torekov är en fantastisk sträcka längs havet men också genom skogen. En perfekt combo är att starta i båstad, springa till torekov hotell (via omvägar om man vill ha längre distans), njuta av afternoon tea, bubbelpool och en trerättersmiddag. Sova över och ta en annan väg tillbaka dagen efter. Kräver att man placerar ut en väska i torekov innan man startar….

   Nu har jag bara brainstormat hej vilt, säkert glömt hälften, men fråga gärna mer om du undrar över något :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.