Aktuellt

Frågestund

På söndag medverkar jag i Talk ’n’ run som är en heldag löpning i Helsingborg. Inte så att vi springer hela dagen utan mer i form av föredrag, diskussioner, podinspelningar och annat roligt. Och ett löppass förstås. Annars vore det ju falsk marknadsföring…

Anyway jag kommer sitta i en panel. Svara på frågor, både från moderatorn himself och från publiken. Jättekul men lite läskigt. För hur förbereder man sig på frågor man inte vet. Hur får man till de där bra svaren som man alltid kommer på efteråt, i bilen på väg hem?

Jag försöker klura ut vad folk kan tänkas undra över. För att förbereda svar på en fråga jag inte ens vet om den kommer. Men ärligt, vad skulle folk vilja veta om mig? Temat är ”löpning i sociala medier” och jag undrar vad kan jag själv kan ha för spännande att tillföra? Jag som mest springer vilse och saknar coola strategier för min blogg och mitt instakonto. Jag som förvisso bloggat i över tio år, men fortfarande inte vet vad jag bloggar om. Jag som alltid tar selfies men oftast inte publicerar dem. För att jag aldrig lär mig var jag ska titta för att se normal ut. Eller hur jag ska hålla telefonen för att få med hela huvudet. Och för att lyckas trycka på knappen utan att tappa den i golvet.

Jag tänker fuska lite. Göra en liten sifo-undersökning. Fråga er vad ni hade kunnat tänka er att undra över, om det var just ni som satt i publiken?

Ge mig några frågor som jag kan plugga på. Kommer ni på eventet får ni kanske höra svaret där, annars publicerar jag dem här på bloggen efteråt.  Tema alltså: löpning i sociala medier. Men undrar ni något över semlor, croissanter, cappuccino eller hur man bäst springer vilse så lovar jag att jag svarar på det också.

Så. Let’s go crazy och bomba mig med frågor!

18 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  4 april, 2017 kl 16:49

  Har det någon gång hänt att du sprungit ett pass för att ha något att blogga om? Har du någon gång fejkat att du tränat ett pass för att ha något att blogga om? Hur skulle ditt liv vara annorlunda utan bloggen? Vilken är din favoritfärg?

  • Svara
   Anna
   4 april, 2017 kl 22:19

   Roliga frågor! Jag har bakbundit mina händer för att inte svara riktigt än… Men du kommer få veta sanningen. I nästa vecka :)

 • Svara
  Ida (Träningsblogga)
  4 april, 2017 kl 17:15

  Hahaha vill också veta om du fejkat ett träningspass någon gång! Bra fråga Mia!

  • Svara
   Anna
   4 april, 2017 kl 22:19

   Hahaha, jag avslöjar inget. Inte än. I nästa vecka får du det rafflande svaret!

 • Svara
  Trailinspiration
  4 april, 2017 kl 19:01

  Varför tror du att du har så många läsare, trots /fast du inte har någon genomtänkt bloggupplägg? :-)

  • Svara
   Anna
   4 april, 2017 kl 22:20

   Intressant fråga! Den grubblar jag vidare på. Återkommer i nästa vecka med mina bästa teorier :)

   • Svara
    A-mamman
    5 april, 2017 kl 11:08

    Fråga från mig blir då hur många läsare du har och hur antalet har förändrats med åren? Några mönster kring vad du publicerar och hur många som läser?

 • Svara
  Amanda
  4 april, 2017 kl 19:18

  Jag är lite nyfiken på hur du tänker kring vad som är jobb och vad som är passion/intresse. Jag har t.ex. valt att jobba med min passion som är dans, och är därför danslärare. Fördelen är att jag får lön för det jag tycker är kul (obviously), nackdelen är att det som förut bara var ”på kul” plötsligt blev kravfyllt. Jag förenklar lite nu i princip är det så. Du jobbar ju delvis med träningen men om jag förstått det rätt jobbar du också som ekonom eller nåt liknande? Hur kommer det sig? var det för att det var praktiskt rent ekonomiskt osv, du kan ju ändå hålla på med ditt intresse på fritiden, eller är ekonomi (eller vad det nu var) också en passion för dig? Hur kommer det sig att du inte istället jobbar heltid som t.ex. PT, föreläsare, idrottslärare eller liknande? Vore intressant att höra hur du resonerar =) Tack för en superbra och rolig blogg!!

  • Svara
   Anna
   4 april, 2017 kl 22:21

   Den har jag svaret på! Har funderat massor kring detta. Hur jag resonerar får du veta i nästa vecka :)

   • Svara
    Erika - Löpningen & Jag
    5 april, 2017 kl 20:09

    Jag funderar i samma banor som Amanda här och är nyfiken på hur du tänker och känner med att jobba med löpningen vs att bara ha det som hobby. Jag jobbar ju själv som PT och Löpcoach på ca 50% och filosoferar ganska ofta över detta själv.
    Lycka till i helgen! Hade gärna varit med live och lyssnat :)

    • Svara
     Anna
     6 april, 2017 kl 08:00

     Den frågan kan man aldrig sluta filosofera över…. Men jag tror jag har hittat det svar som passar mig bäst!

 • Svara
  Sara
  5 april, 2017 kl 09:31

  Jag ska själv dit söndag, vann biljetter dit och är så otroligt GLAD inför hela söndagen – lite pirrigt :) Men jag sparar mina frågor jag har till dess….
  Vill ha de där spontana (ogenomtänkta) skojiga svaren :)
  Ses på söndag!

  • Svara
   Anna
   6 april, 2017 kl 08:01

   Haha. Då ska jag försöka leverera något riktigt ogenomtänkt som jag får ångra hela eftermiddagen sen :) OCh såklart jättekul att du kommer! Vi ses då!

 • Svara
  A-mamman
  5 april, 2017 kl 11:06

  Jag älskar din blogg och tycker du har fina bilder, det är alltid kul att se löparen själv ibland. Undrar gör jag mest kring rena löparfrågor, som hur sakta man egentligen bör springa på långpass och hur snabb du är på milen jämfört med en mara, om du tränar mycket intervaller, om du har mål med din tid på lopp eller ”bara” att komma hela vägen (ultra). Sådana saker undrar jag. Inte så mycket kring sociala medier alltså – men det är ju den vägen du roar och inspirerar mig!

  • Svara
   Anna
   6 april, 2017 kl 08:03

   Du ska få svar på dina frågor också. Även om det inte handlar om sociala medier. Det kommer bli jätteroligt att blogga i nästa vecka! Och liksom få tänka igenom alla svar. Vissa har man redan svaren på medan andra kräver lite tanke. Sjukt kul! Stay tuned för de rafflande svaren :)

 • Svara
  Mariette lorshag
  5 april, 2017 kl 15:38

  Sprungit i 3 år nu. Men mest bara själv. Hur ska man våga ta sig över tröskeln att socialspringa. När man tittar på grupper så är oftast farten för hög. Långpass på 5.30-5.45 eller 6.00-6.15 när du själv kanske ligger i 6.45-6.55. Skulle så gärna vilja få lite idéer på att tänka runt det….

  • Svara
   Anna
   6 april, 2017 kl 08:04

   Spännande fråga! Jag återkommer i nästa vecka med hur jag tänker kring den :)

 • Svara
  Ingmarie
  6 april, 2017 kl 20:32

  men vad roligt!!!! det kommer du klara av alldeles utmärkt!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.