Aktuellt

April!

Första april och dagen då man liksom måste vara lite på sin vakt. Jag älskar att bli lurad men blir lika besviken varje år, då jag redan när jag vaknar är medveten vilken dag det är.  Dagens roligaste är nämligen att se hur många gånger jag lyckas bli lurad, och hur fantasifulla skämt folk kommer upp med. 

Idag har jag hittills bara åkt dit en gång. När Matmagasinet VEGO gick ut och förklarade att de skulle gå ifrån vegoidén och presentera flexetarian-recept. För att locka fler köttlovers! Jag hann bli lite ledsen i ögat innan jag fattade.

Helsingborg marathons krampförsäkring såg jag igenom, liksom Springtime Travels Shanghai-filial.

Cycling plus skriver om Internationella cykelförbundets revolt mot fikacyklingen, där de dopingklassar kaffet för att förhindra lata fikacyklister. Hallå, det hade ju varit en katastrof. Min cappuccino liksom.

Och som instruktör på Nordic Wellness var det bara att följa deras nya säkerhetspolicy och plocka fram hjälmen på dagens spinningklass. Det blev varmt i hatten vill jag lova men gav lite extra cykelfeeling. Och tro det eller ej. Jag lurade en!

Ursäkta fruktansvärd bildkvalitet, men ni förstår tanken…

6 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  1 april, 2017 kl 22:13

  haha! Den var ju jättebra! Jag höll nära på att gå på att kungen avsagt sig tronen. :-O Resten har jag antingen gått på eller missat. :-)

  • Svara
   Anna
   3 april, 2017 kl 21:56

   Bra men svettig! På yogan fick de visst ha sånna här blå plastöverdrag på fötterna. Det var visst ohygieniskt med barfota…

 • Svara
  Trailinspiration
  1 april, 2017 kl 22:52

  Haha! Hade det varit ett tidigt spinningpass hade jag garanterat gått på det.
  Är alltid trög tidigt på dagen…. Även den 1:a april. Haha!

  • Svara
   Anna
   3 april, 2017 kl 21:57

   09.30, räknas det som tidigt? :)

 • Svara
  Märta
  2 april, 2017 kl 12:34

  Haha det är roligt med kreativa aprilskämt!
  Här skämtade lokaltidningen om att vilken kommun som helst får kalla sig Österlen om de bara betalar in en medlemsavgift, kan tänka mig att en och annan gick på det och blev upprörd :-)

  • Svara
   Anna
   3 april, 2017 kl 21:58

   Allt går att köpa för pengar. Även Österlen :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.