Aktuellt

Stoppa pressarna!

Som bloggare räknas man uppenbarligen som någon typ av press.  Får tillgång till pressreleaser och inbjudan till spännande tillställningar. Pressreleaserna är ibland relevanta. Som när man får ta del av nya löparkollektioner, info om spännande lopp eller pulsklockor. Fast oftast är är inte informationen lika relevant. Här är en inblick i min mailkorg från senaste veckan:

Världssopranen Barbara Hannigan gästar Radiosymfonikerna

Världseliten i curling till Åland

Lindform – handgjorda vaser i skandinavisk design

Stort intresse för Vattenfalls kampanj: 100 nya laddplatser i hela Sverige

Bristande genomslag för patientlagen

Jag vet inte vilken av rubrikerna jag ska nappa på. Vilken som ger lite extra krydda till min blogg. Jag går liksom inte riktigt igång på något av ämnena. Då skriver jag hellre om kjolen som jag hittade i utskicket från Salomon, eller som Sara också bloggade om, Crafts coolaste cykeltröja ever. Titta:

Vem blir inte sugen på sommar nu!?

9 Kommentarer

 • Svara
  traningsgladje
  16 mars, 2017 kl 19:50

  hahaha jag får också nyheterna om radiosymfonikerna!!

 • Svara
  ohennig
  16 mars, 2017 kl 20:35

  Tja, men curlade (såvida det nu inte handlar om föräldrar till bortskämda barn) brukar ju också klä sig i funktionsmaterial (eller som min fru försöker lära min dotter att det heter: ”fula kläder!”), så lite relevans var det väl ändå i det mailet?

  • Svara
   ohennig
   16 mars, 2017 kl 20:39

   Curlare, hade jag tänkt skriva, men autocorrect gick rakt på ”bortskämda”-spåret.

   • Svara
    ohennig
    16 mars, 2017 kl 20:41

    Och nu kan jag inte släppa tanke på att eliten när det kommer till att curla barn snart ska samlas på Åland för att göra upp om vem som skämmer bort sina ungar bäst.

    • Svara
     Anna
     18 mars, 2017 kl 06:23

     Sjukt spännande. Jag hade inte haft en chans ?

  • Svara
   Anna
   18 mars, 2017 kl 06:22

   Fula kläder??? Det finns bara ”kläder” (=träningskläder) och ”människokläder” (=vanliga)….

   • Svara
    ohennig
    18 mars, 2017 kl 22:53

    Jag håller helt med dig, men indoktrineringen pågår för fullt (den började faktiskt redan med hunden), utan att jag kan göra något.

 • Svara
  Katarina
  22 mars, 2017 kl 13:31

  Var hittar man crafttröjan?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.