Aktuellt

Lopp-pepp!

Det är ju helt crazy att anordna ett lopp så man inte kan vara med och springa själv. När jag läser hur folk preppar för morgondagens lopp blir jag ju så in i bängen sugen. Det är ju så kul med lopp. Fjärilarna i magen. Nummerlappen på bröstet. Pulsen.  Stämningen. 

Men min tid kommer.  Snart är det april och då drar loppsäsongen igång. Och blandningen är total. Till och med ett Vårrus ska in i schemat. Fast i ärlighetens namn har jag lite svårt för lopp där folk promenerar i bredd i första startgrupp. Och picknick på leverpastej. Men de är en jobbaktivitet så det får gå. Det är ju bra mycket roligare än Gocart…

I övrigt är det mesta självvalt. Utom Ultravasan 90 km, där jag blev anmäld utan vetskap…. Och det vetetusan om jag inte hellre äter en leverpastejpicknick!

11 Kommentarer

 • Svara
  Märta
  4 mars, 2017 kl 18:50

  Tack för länk! Jag preppar just nu med mängder av chokladdoppade mullbär :-)
  Men vänta nu? Ultravasan låter ju jätteroligt! Väljer du hellre leverpastej än det???

  • Svara
   Anna
   6 mars, 2017 kl 21:58

   Neeeej. Hellre blåbärssoppa än leverpastej :)

 • Svara
  Ingmarie
  4 mars, 2017 kl 19:11

  Ni är grymma! Kommer bli årets event! Och jag hade då hellre sprungot 90 km i fin natur än 5 km på asfalt bland leverpastejpicknickare. :-O DET är crazy! :-)

  • Svara
   Anna
   6 mars, 2017 kl 21:59

   Haha, jag gör nog också hellre det. Jag gillar ju inte ens leverpastej…

 • Svara
  Lifestyle by Cherie
  4 mars, 2017 kl 20:39

  Härligt med lopp och efter dagens intervaller så känner jag mig sjukt sugen på att springa årets första lopp i maj, sen hoppas jag det blir många fler under året också :)

  • Svara
   Anna
   6 mars, 2017 kl 21:59

   Vilket blir det första?

   • Svara
    Lifestyle by Cherie
    7 mars, 2017 kl 06:37

    Första blir Vår ruset i Helsingborg med en kompis och sen tre dagar senare blir det springtime också i Helsingborg tillsammans med jobbet :)

 • Svara
  Mari
  5 mars, 2017 kl 21:11

  Åh! Blir sugen att springa lopp nu :)

  • Svara
   Anna
   6 mars, 2017 kl 22:00

   Det säger bara PANG så är loppsäsongen igång! Snart din tur!

 • Svara
  A-mamman
  6 mars, 2017 kl 09:59

  Vad hände med min kommentar? Jag ville ju fråga om du kunde skicka lite lopp-pepp till mig? Som troligen inte ska springa något förrän i juni, 10 km på asfalt, men inte gillar att tävla. Jag vet ju det. Men nu är jag anmäld så, suck.

  • Svara
   Anna
   6 mars, 2017 kl 22:01

   Det kommer gå så bra! Och man tävlar inte mot någon annan än sig själv. Man behöver inte ens det. Man kan ta det som ett träningspass med ovanligt mycket sällskap :) Och känslan i målgång är ju alltid grym! Du kommer inte ångra dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.